reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Kasiu1986 witam cię bardzo cieplutko!!bardzo mi przykro...Aniołek jest przy tobie, i bedzie zawsze. :)

co do moich krwawień, to juz sie sama zamotałam. zaburzenia hormonalen to ja mam, i to jeszcze jakie ::). ale walcze z nimi dzielnie :)

Kasiu1986 bardzo mi przykro, że straciłaś dzidzie...to musi być bardzo bolesne, ale zaglądaj do nas to na pewno będzie Ci troszkę raźniej w naszym gronie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kasienko, razem dzielilysmy smutki i radosci na watku lipiec 2006 a teraz wzajemnie bedziemy sie wspieraly w staraniach o kolejna fasolinke, choc to dopiero za jakis czas.

ciesze sie, ze napisalas!!:)ze znalazlas w sobie ta sile:)

trzymaj sie cieplutko:*

mi miło sie zrobiło ze tu weszlam :) tesknie za pisaniem tak jak to było na lipcowkach
a w głebi duszy wierze ze Bog da mi bardzo duzo siły by zyc na nowo.

jak narazie cale czas po swiecam nauce .. choc troszke zapominam o tym co sie stało.

pozdrawiam Kasia

Kasienko, ja od momentu w ktorym odwazylam sie napisac, nie zalowalam tego. dziewczyny tak milo i cieplo mnie powitaly, ze uwierzylam, ze wszystko jescze sie ulozy. I Tobie tez z calego serca tego zycze:)

reklama
Do góry