pietraczkaa
Fanka BB :)
Jedno nie wyklucza drugiegoNo bardzo chciałabym się zdziwić. Póki co czuje się jak
Bądź nadzieją lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedno nie wyklucza drugiegoNo bardzo chciałabym się zdziwić. Póki co czuje się jak
Jeśli masz pewność że jest 10dpo to test powinien cos pokazac. Ale jeśli nie - w dniu spodziwanej miesiączki jest dopiero wiarygodny wynik.Dziewczęta którego zaczynać się testować mam 10 dzień po owu
To możesz już testowaćDziewczęta którego zaczynać się testować mam 10 dzień po owu
Czuje presję !Jedno nie wyklucza drugiego
Bądź nadzieją lipca
Dziewczęta którego zaczynać się testować mam 10 dzień po owu
U mnie to nie takie proste z betą bo badania robią do 10 a jestem teraz w pracy.Mogło być faktycznie za wcześnie na test
Ale zawsze możesz zrobić betę, 8 dpo może już wyjść pozytywna
Oj weźCzuje presję !
Byłaś na becie?Od kiedy chcesz ja testuję od zeszłej soboty
Rozumiem, to lepiej weź testyU mnie to nie takie proste z betą bo badania robią do 10 a jestem teraz w pracy.