reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Hejka!
Mam szybkie pytanko, czy to na pewno ciąża?
Test pozytywny robiony z porannego moczu czułości 25 a negatywny przed chwila, ale czułości 10
29 dzień cyklu, mam nieregularne miesiączki
Rano bolał mnie dość mocno brzuch i myślałam ze to okres, ale przy teście niespodzianka i teraz
nie wiem jak to interpretowac🥲
* jutro pójdę na betę, ale musiałam napisać, bo nie daje mi to spokoju

Załączniki

• 6D6BF36E-F9ED-4892-A924-506F1E91FB9A.jpeg
    6D6BF36E-F9ED-4892-A924-506F1E91FB9A.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 159
reklama
Hejka!
Mam szybkie pytanko, czy to na pewno ciąża?
Test pozytywny robiony z porannego moczu czułości 25 a negatywny przed chwila, ale czułości 10
29 dzień cyklu, mam nieregularne miesiączki
Rano bolał mnie dość mocno brzuch i myślałam ze to okres, ale przy teście niespodzianka i teraz
nie wiem jak to interpretowac🥲
* jutro pójdę na betę, ale musiałam napisać, bo nie daje mi to spokoju

10 powinna byc po poludniu pozytywna jesli 25 z rana pozytywna, któryś z testów klamie, zrob bete albo test poranny jutro innej firmy niz te

Haha.. Nie chce nikogo zachęcać do alkoholizmu ale w tym cyklu piłam czerwone wino prawie codziennie 😅 przypominam że staraliśmy się prawie 2 lata, tylko raz ciaza i poronienie ( tutaj też nieświadomie zaszłam na wakacjach gdzie też się częściej piło 🤔) ale to wszystko też może super zbieg okoliczności.
W sumie to ja w tym cyklu też pilam wiecej niz zwykle 🤣

reklama
Do góry