reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Z testami sikanymi serio nigdy nie wiadomo. U mnie testeo tez nie pozostawiały złudzeń, ale nie cieszą się najszczęśliwszą opinią- to fakt.
W ogóle ja dopiero na tym wątku dowiedziałam się/ zauważyłam jak pinki się słabo wybarwiają. Myslalam, ze takie cienie oznaczają betę na poziomie 15/20, a tu niejednokrotnie wyszło, ze cień wciąż pojawia się przy 200 i troche mnie to zawiodło.
Mi nigdy pink nie wyszedł pozytywny, ale je zamawiam bo są łatwo dostępne a ja i tak zawsze ide na bete. Jedyny pozytywny jaki miałam to check&go z Rossmanna

Tak naprawde to jakbyśmy robily test po terminie miesiaczki to juz testy bylyby wyrazne i chyba zaden by nie oszukal. A ze uwielbiamy sie doszukiwać cieni to jest jak jest :D
W terminie miesiączki pink był biały jak śnieg, a dwa dni później moja beta była 139 wiec w dniu miesiączki raczej beta była powyżej 10 a i tak miałam negatyw :p
Testuje tutaj z wami, jakoś raźniej, ale na sierpień i tak mam skierowanie na dwie bety :p

Z testami sikanymi serio nigdy nie wiadomo. U mnie testeo tez nie pozostawiały złudzeń, ale nie cieszą się najszczęśliwszą opinią- to fakt.
W ogóle ja dopiero na tym wątku dowiedziałam się/ zauważyłam jak pinki się słabo wybarwiają. Myslalam, ze takie cienie oznaczają betę na poziomie 15/20, a tu niejednokrotnie wyszło, ze cień wciąż pojawia się przy 200 i troche mnie to zawiodło.
No z pinkami roznie ale mi wczoraj przy becie 12 pokazał cien widoczny na zdj🤷‍♀️

Ja też zamówiła, pinki i te testeo co @LaLaLaKoala wrzuciła zdjęcie :)

Moja pierwsza ciąża nie wychodziła na testach, więc niby mam do nich stosunek obojętny, ale oczywiście zakupiłam na sierpień już, bo szkoda mi robić bete od tak
Ja akurat mam to szczęście, że mój lekarz pojawił się na Medicover i już za nic teraz nie muszę płacić, łącznie z badaniami. Wypisuje mi co potrzeba i idę do laboratorium, które też ma podpisana umowę z medicover. Ostatnio jak byłam w ciąży w przeciągu 3 tygodni wydałam przeszło 1200 zł.

Miałam te testy. W poprzednim cyklu mialam z nim taką sytuację, ze na początku nie pokazał żadnej kreski, nawet testowej, a po pół h pojawiły się dwie w pakiecie ;/ oczywiście żadnej ciąży nie było
No to ten jest wyjęty ze śmietnika jakoś po 3h od zrobienia i nie ma drugiej kreski :)
Ja mam ich całą reklamówkę, tak więc jakby był wątpliwy to bym zrobiła następny i następny i następny :p

reklama
Do góry