reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

hmmm, a może robisz jakaś masaż twarzy ostatnio? spotkałam się kilka razy z sytuacją, że masaż twarzy wykonany bez uprzedniej aktywacji węzłów chłonnych, powodował zastój limfy🤔 czy jakoś tak 😅
robiłam masaż, ale to pewnie ze 2 razy ostatnio :D a jak się aktywuje węły chłonne? :D to ciekawe :D

reklama
A dziś w nocy dostałam od mojego Starego dwa razy z otwartej przez sen :D w sesnie przekręcał się i chlast :D co prawda w ramię, nie w twarz, ale zawsze :D
Ja kiedyś dostałam z łokcia w oko przez sen i miałam takiego siniaka , że schodził 3 tygodnie! Hqhaha 😅😅
Najpierw fioletowy, później żółty 😅😅😅

reklama
btw to ja też mam 'przeczucie', że w tym cyklu się udało 😂 oczywiście wiem też, ze moje przeczucia to bullshit, więc nie przywiązuję się do nich, ale jednak co głowa potrafi... 😅
Np wczoraj robiłam trening i zrezyngowałam z jednego ćwiczenia, bo zbyt obciażające było na brzuch... 😅
Ja nie dopuszczam myśli, by się nie udało, zamowiłam sobie w nocy te 40 testów co Wy i od razu myśl "hmm co zrobię z nimi jak mi pozytyw wyjdzie" ale pocieszyłam się, że do wizyty w 6 tyg wysikam wszystko bez problemu 🤣😂 przeciez to moj ostatni cykl prób z kontrolowaniem wszystkiego, nie ma opcji, by tym razem nie wyszło🙃🤣😂 A tak serio mąż wczoraj już totalnie nie miał ochoty, już nie chciałam być napastliwa, więc odpuściłam. Śluz jest już kremowy, mętny więc myślę, że owulacja za nami i to co było wystarczy.

Załączniki

• Screenshot_20230725_080049_Premom.jpg
    Screenshot_20230725_080049_Premom.jpg
    133,1 KB · Wyświetleń: 49
  • Screenshot_20230725_070600_Premom.jpg
    Screenshot_20230725_070600_Premom.jpg
    118,7 KB · Wyświetleń: 52
Do góry