reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

[/QUOTE]
Płytki? Chodzi o płytki krwi czy co?
Jeśli chodzi o jedzenie to w sumie nic innego niż zawsze nie jadłam...
Pyłki
A mnie codziennie w nocy budzi zdrętwiała ręka 🥲 kiedyś przewróciłam się na łokieć i miałam uszkodzony nerw pewnie teraz daje o sobie znać 😒

Mam dziś taki ból jajnika , że zaraz padnę. 🥶🥶🥶
Trzoning, ja taki miałam chyba w niedzielę.
a możeeee. Ale nigdy nie miałam alergii na nic. Ale w sumie mam też zatkany nos trochę i od kilku dni musze sobie aplikować krople do nosa, żeby mieć drożny nos przed spaniem.
Ja też nie miałam nigdy alergii, i po 33 rż nagle mnie dopadlo na całego i cierpie kwiecień, maj.

reklama
Ja nie dopuszczam myśli, by się nie udało, zamowiłam sobie w nocy te 40 testów co Wy i od razu myśl "hmm co zrobię z nimi jak mi pozytyw wyjdzie" ale pocieszyłam się, że do wizyty w 6 tyg wysikam wszystko bez problemu 🤣😂 przeciez to moj ostatni cykl prób z kontrolowaniem wszystkiego, nie ma opcji, by tym razem nie wyszło🙃🤣😂 A tak serio mąż wczoraj już totalnie nie miał ochoty, już nie chciałam być napastliwa, więc odpuściłam. Śluz jest już kremowy, mętny więc myślę, że owulacja za nami i to co było wystarczy.
Ja to z tymi twoimi wykresami to nie moge😃 tyle Lini naciepielonych ze nie wiem która to ktora🤣 we flo pokazywałaś było lepiej😂

To ja dzisiaj 😬

Załączniki

• IMG_1399.jpeg
    IMG_1399.jpeg
    76,1 KB · Wyświetleń: 72
To ja też, tylko jeszcze nie wyszłam z domu 😅 a jeszcze mam spotkania z klientami, tu po angielsku, tam po niemiecku, już widzę jak będą mi się na końcu te języki mieszać 😂 ale dobra

Waga w końcu ruszyła, więc nie wyrzuciłam jej przez okno! 🤩 Ale jak przysiady zrobię, to nie mam pojęcia 😅

reklama
Do góry