reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

hmmm, a może robisz jakaś masaż twarzy ostatnio? spotkałam się kilka razy z sytuacją, że masaż twarzy wykonany bez uprzedniej aktywacji węzłów chłonnych, powodował zastój limfy🤔 czy jakoś tak 😅
robiłam masaż, ale to pewnie ze 2 razy ostatnio :D a jak się aktywuje węły chłonne? :D to ciekawe :D

reklama
A dziś w nocy dostałam od mojego Starego dwa razy z otwartej przez sen :D w sesnie przekręcał się i chlast :D co prawda w ramię, nie w twarz, ale zawsze :D
Ja kiedyś dostałam z łokcia w oko przez sen i miałam takiego siniaka , że schodził 3 tygodnie! Hqhaha 😅😅
Najpierw fioletowy, później żółty 😅😅😅

reklama
btw to ja też mam 'przeczucie', że w tym cyklu się udało 😂 oczywiście wiem też, ze moje przeczucia to bullshit, więc nie przywiązuję się do nich, ale jednak co głowa potrafi... 😅
Np wczoraj robiłam trening i zrezyngowałam z jednego ćwiczenia, bo zbyt obciażające było na brzuch... 😅
Ja nie dopuszczam myśli, by się nie udało, zamowiłam sobie w nocy te 40 testów co Wy i od razu myśl "hmm co zrobię z nimi jak mi pozytyw wyjdzie" ale pocieszyłam się, że do wizyty w 6 tyg wysikam wszystko bez problemu 🤣😂 przeciez to moj ostatni cykl prób z kontrolowaniem wszystkiego, nie ma opcji, by tym razem nie wyszło🙃🤣😂 A tak serio mąż wczoraj już totalnie nie miał ochoty, już nie chciałam być napastliwa, więc odpuściłam. Śluz jest już kremowy, mętny więc myślę, że owulacja za nami i to co było wystarczy.

Załączniki

• Screenshot_20230725_080049_Premom.jpg
    Screenshot_20230725_080049_Premom.jpg
    133,1 KB · Wyświetleń: 54
  • Screenshot_20230725_070600_Premom.jpg
    Screenshot_20230725_070600_Premom.jpg
    118,7 KB · Wyświetleń: 57
Do góry