reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
a możeeee. Ale nigdy nie miałam alergii na nic. Ale w sumie mam też zatkany nos trochę i od kilku dni musze sobie aplikować krople do nosa, żeby mieć drożny nos przed spaniem.
wydaje mi się, że mogą się zdarzać takie randomowe reakcje alergiczne, ja też nie mam alergii żadnych, a parę lat temu przez kilka dni na początku wiosny chodziłam i świszczałam 🤷🏻‍♀️

Cześć dziewczyny. Nieśmiało dołączam do staraczek w lipcu. Od 4dni intensywna praca mojego męża, jajniki bolą oba, kalendarzyk pokazuje na dziś owulke a testy jak zaklęte nie. Niewiem juz o co komen, komu wierzyć. Czy napieprzającym jajnikom czy testom. Bylam w 9dniu cyklu na badaniu pęcherzyków i mialam w lewym 10mm a w prawym 11mm dobrze rokujące, ale jak owulki nie będzie to wszystko psu w dupe pojdzie
No cześć 😃 chyba data testowania wypadnie już w sierpniu? Jeśli tak to wpiszę Cię na ławeczkę rezerwowych żebyś spokojnie mogła się udzielać 😉 powiesz coś więcej o sobie? Czy macie już dzieci? Czy macie jakieś problemy, czy to dopiero miły początek?😊

reklama
Do góry