reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

@Brownie1992 szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia pomidora z testem 😂
A taka gownoburza wybuchła jak zaproponowałam eksperyment, by ta co ma owulacje - tego dnia zrobiła ciążowy, bo mi w owulkę wyszedł CIONSZ i to calkiem całkiem.... niestety pomysł nie przeszedł, ze względu na święte oburzenie głupotą a tu proszę, mija ileś cykli i jesteśmy już tak wyluzowane, że ekdperyment z płynem i pomidorem nie szokuje a bawi. 🤣🤣🤣

reklama
A taka gownoburza wybuchła jak zaproponowałam eksperyment, by ta co ma owulacje - tego dnia zrobiła ciążowy, bo mi w owulkę wyszedł CIONSZ i to calkiem całkiem.... niestety pomysł nie przeszedł, ze względu na święte oburzenie głupotą a tu proszę, mija ileś cykli i jesteśmy już tak wyluzowane, że ekdperyment z płynem i pomidorem nie szokuje a bawi. 🤣🤣🤣
Bo w tym miesiącu jestem królową pokoju mianowaną przez @Kejcik 😅
Dog Love GIF by Stefanie Shank

Ciekawe🤔🤔 jak to jest mozliwe? W trakcie owulki nie ma przecież bhcg, tylko w ciazy. Sprobuje nastepnym razem😎
Aaaahhh nie! Bo bede juz w cionszy 😂😂😂

Bo to zbyt kontrowersyjny pomysł był 🤣🤣🤣

Bo to zbyt kontrowersyjny pomysł był 🤣🤣🤣
Pewnie tak... po prostu pomidor i płyn do płukania są tu lepszym testerem niż jakiś tam sik...😁😆🤣 ja się tylko martwię o nowicjuszki, wejdą, przeczytają i będą sądzić, że jeśli pomidor urósł w ich ogródku przewodzi w swoim soku ich ciążę.🙃

Przeraszam za wyrzyg, ale tak mnie to wku… i boli, ze za każdym razem jak sobie pojadę na weekend realizować swoją pasje życiowa, a w sezonie to jest raz w miesiącu i czasem pojedynczy jeden dzień w weekend, to slysze od mam, babć i innych „A CO NA TO MĄŻ?” „TAK GO ZOSTAWIASZ?”. Facetów z pasja nikt nie pyta „a do na żagle/motocykl/garaż Twoja żona? Zostawiasz ja?” Tylko jest „WoW ale super ze masz pasje”. Niby mnie to nie obchodzi, ale za każdym razem wzbudza ogromne poczucie winy. :( i odbiera mi cześć radości. Chociaż i tak wiem, ze to moje życia i sama muszę je przeżyć na własnych zasadach… ale ile można słuchać tego???!!!!
Ja mojego zostawiałam i sama jeździłam na zloty motocyklowe, jak mu się nie chciało. Fakt, jeszcze mężem wtedy nie był, ale teksty były - zawsze miałam na to totalnie wyje..ne. Jak chłopu to nie przeszkadza to cała reszta może se gadać, choć oczywiście lepiej by było jakby szukali problemów na własnym podwórku nie na moim :)

reklama
Do góry