reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Czy ja kiedyś kupię testy bez chójocieni?
Oczywiście, że nic tam nie ma, (tzn. Jest chójocien, który widzę), bo nawet nie wiem czy była owu czy dopiero będzie, ale przyszła paczka i se sikam 🙈😅

Załączniki

• Screenshot_20230724_162334_Gallery.jpg
    Screenshot_20230724_162334_Gallery.jpg
    201,1 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Przeraszam za wyrzyg, ale tak mnie to wku… i boli, ze za każdym razem jak sobie pojadę na weekend realizować swoją pasje życiowa, a w sezonie to jest raz w miesiącu i czasem pojedynczy jeden dzień w weekend, to slysze od mam, babć i innych „A CO NA TO MĄŻ?” „TAK GO ZOSTAWIASZ?”. Facetów z pasja nikt nie pyta „a do na żagle/motocykl/garaż Twoja żona? Zostawiasz ja?” Tylko jest „WoW ale super ze masz pasje”. Niby mnie to nie obchodzi, ale za każdym razem wzbudza ogromne poczucie winy. :( i odbiera mi cześć radości. Chociaż i tak wiem, ze to moje życia i sama muszę je przeżyć na własnych zasadach… ale ile można słuchać tego???!!!!
Laska, serio wkurzają Cię uwagi sfrustrowanych bab uzależnionych od męża, wokół którego wiecznie muszą skakać?

Kobieto, olej te babsztyle, którym się w głowie nie mieści, że kobieta to nie slużąca, której życie ogranicza się do spełniania potrzeb pana i władcy, a samodzielna jednostka, która sama jest w stanie o sobie decydować, być niezależna i dobrze się bawić zarówno z PARTNEREM, jak i sama.

Czy ja kiedyś kupię testy bez chójocieni?
Oczywiście, że nic tam nie ma, (tzn. Jest chójocien, który widzę), bo nawet nie wiem czy była owu czy dopiero będzie, ale przyszła paczka i se sikam 🙈😅
ja mam teorie, że nie da się kupić testów bez chujocieni, bo jak się odpowiednio przyjrzeć, to na każdym się dojrzy fabryczną, jeśli się bardzo chce :)

Ja dzis testowalam, ale tylko dlatego, że mialam wizytę w klinice. U mnie bialo, ale wiedzilismy, że tak będzie, także nie jest to rozczarowanie. W klinice dostaliśmy orzeczenie do IVF. Zapłaciliśmy za procedure i leki, także od 1-2 dc zaczynamy stymulacje. Plan jest taki 😀 W 6 dniu USG, w 12dc punkcja, a w 17dc transfer. Czekam na okres który pojawi się za kilka dni. Dziś jestem w 25dc. Kciuki w górę, żeby wszystko poszło dobrze 😀
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

reklama
Ja dzis testowalam, ale tylko dlatego, że mialam wizytę w klinice. U mnie bialo, ale wiedzilismy, że tak będzie, także nie jest to rozczarowanie. W klinice dostaliśmy orzeczenie do IVF. Zapłaciliśmy za procedure i leki, także od 1-2 dc zaczynamy stymulacje. Plan jest taki 😀 W 6 dniu USG, w 12dc punkcja, a w 17dc transfer. Czekam na okres który pojawi się za kilka dni. Dziś jestem w 25dc. Kciuki w górę, żeby wszystko poszło dobrze 😀
Trzymam kciukasy! idziecie do przodu, plan jest, teraz to musi się udać 🤞🏼🤞🏼

Do góry