reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...

reklama
Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...

Jak kocham koty, anty wypuszczanie z domu itd tak karmę kupuję śmieciową. Byłam niedoedukowana i tak zaczęłam od gourmet gold. Próbowałam zmienić na te z wyższej półki ale jeden z moich kotów przestał wtedy całkowicie jeść i wróciłam do śmieciowej. Sprobuje jeszcze raz jesienią Lub zimą ale podejrzewam że też nie podołam

To ja jeszcze kociary zapytam jakiego żwirku używacie i czy dostanę w polsce gdzieś w normalnej cenie NIEZBRYLAJĄCY stacjonarnie. I w normalnej cenie

To ja jeszcze kociary zapytam jakiego żwirku używacie i czy dostanę w polsce gdzieś w normalnej cenie NIEZBRYLAJĄCY stacjonarnie. I w normalnej cenie
W normalnej cenie to już nic w Polsce nie dostaniesz...

Jeżeli przyjeżdżasz np do rodziców albo do kogoś, to warto zamówić np z zooplus wcześniej do nich. Naprawdę różnica w cenach żwirku czy karmy stacjonarnie a i internetowo to jest masakra.

ZIEMNIAKI

Wszystko zależy jakim tempem. Na rolkach całe ciało pracuje - i oczywiście musi być zachowane tempo, a nie że 10 na godzinę, ale generalnie rolki i bieganie w kaloriach są bardzo podobne :) a o wiele przyjemniejsze
Musze sprobowac:)
Gdzie to kupić bo nie widziałam w sklepach?
W lidlu maja ich produkty.
Paczka z shein już w paczkomacie 🥳
Moja tez z kiecami na wesele;) i zamowilam jedna tą co chyba @Brownie1992 ??? Taka zielona butelka:) ale to w kolejnej paczce 😀😀😀

reklama
Jak kocham koty, anty wypuszczanie z domu itd tak karmę kupuję śmieciową. Byłam niedoedukowana i tak zaczęłam od gourmet gold. Próbowałam zmienić na te z wyższej półki ale jeden z moich kotów przestał wtedy całkowicie jeść i wróciłam do śmieciowej. Sprobuje jeszcze raz jesienią Lub zimą ale podejrzewam że też nie podołam
ja generalnie staram się karmić dobrą, ale nie jestem żadnym nazi i każdy niech robi według siebie. Też nie wypuszczam Carlosa, ale jak ktoś wypuszcza to mu się nie wpierdaczam. Ale ostatnio mój wujek mi powiedział, ze JA WIĘŻĘ mojego kota, a on wypuszcza i dobrze robi. No to już się wkurzyłam...

Do góry