reklama
Bolilol
Fanka BB :)
my karmimy mac'sDziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...
LadyCaro
Carlos na nią spojrzał i poszedł dalej xDmy karmimy mac's
póki co to chyba dolina noteci jest jego ulubiona, ale tak śmierdzące goowna po tym robi, że chciałabym zmienić..
Brownie1992
Moderator
Pochwal się co zamówiłaśPaczka z shein już w paczkomacie
LadyCaro
a tylko takie pierdy, jedne legginsy do ćwiczeń i taki oversizowy komplet do łażenia po domuPochwal się co zamówiłaś
kicikocia
Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...
Jak kocham koty, anty wypuszczanie z domu itd tak karmę kupuję śmieciową. Byłam niedoedukowana i tak zaczęłam od gourmet gold. Próbowałam zmienić na te z wyższej półki ale jeden z moich kotów przestał wtedy całkowicie jeść i wróciłam do śmieciowej. Sprobuje jeszcze raz jesienią Lub zimą ale podejrzewam że też nie podołam
Bolilol
W normalnej cenie to już nic w Polsce nie dostaniesz...To ja jeszcze kociary zapytam jakiego żwirku używacie i czy dostanę w polsce gdzieś w normalnej cenie NIEZBRYLAJĄCY stacjonarnie. I w normalnej cenie
Jeżeli przyjeżdżasz np do rodziców albo do kogoś, to warto zamówić np z zooplus wcześniej do nich. Naprawdę różnica w cenach żwirku czy karmy stacjonarnie a i internetowo to jest masakra.
Kasienkaol
Musze sprobowacZIEMNIAKI
Wszystko zależy jakim tempem. Na rolkach całe ciało pracuje - i oczywiście musi być zachowane tempo, a nie że 10 na godzinę, ale generalnie rolki i bieganie w kaloriach są bardzo podobne a o wiele przyjemniejsze
W lidlu maja ich produkty.Gdzie to kupić bo nie widziałam w sklepach?
Moja tez z kiecami na wesele i zamowilam jedna tą co chyba @Brownie1992 ??? Taka zielona butelka ale to w kolejnej paczcePaczka z shein już w paczkomacie
reklama
LadyCaro
ja generalnie staram się karmić dobrą, ale nie jestem żadnym nazi i każdy niech robi według siebie. Też nie wypuszczam Carlosa, ale jak ktoś wypuszcza to mu się nie wpierdaczam. Ale ostatnio mój wujek mi powiedział, ze JA WIĘŻĘ mojego kota, a on wypuszcza i dobrze robi. No to już się wkurzyłam...Jak kocham koty, anty wypuszczanie z domu itd tak karmę kupuję śmieciową. Byłam niedoedukowana i tak zaczęłam od gourmet gold. Próbowałam zmienić na te z wyższej półki ale jeden z moich kotów przestał wtedy całkowicie jeść i wróciłam do śmieciowej. Sprobuje jeszcze raz jesienią Lub zimą ale podejrzewam że też nie podołam