reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...

reklama
Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...

Jak kocham koty, anty wypuszczanie z domu itd tak karmę kupuję śmieciową. Byłam niedoedukowana i tak zaczęłam od gourmet gold. Próbowałam zmienić na te z wyższej półki ale jeden z moich kotów przestał wtedy całkowicie jeść i wróciłam do śmieciowej. Sprobuje jeszcze raz jesienią Lub zimą ale podejrzewam że też nie podołam

To ja jeszcze kociary zapytam jakiego żwirku używacie i czy dostanę w polsce gdzieś w normalnej cenie NIEZBRYLAJĄCY stacjonarnie. I w normalnej cenie

To ja jeszcze kociary zapytam jakiego żwirku używacie i czy dostanę w polsce gdzieś w normalnej cenie NIEZBRYLAJĄCY stacjonarnie. I w normalnej cenie
W normalnej cenie to już nic w Polsce nie dostaniesz...

Jeżeli przyjeżdżasz np do rodziców albo do kogoś, to warto zamówić np z zooplus wcześniej do nich. Naprawdę różnica w cenach żwirku czy karmy stacjonarnie a i internetowo to jest masakra.

ZIEMNIAKI

Wszystko zależy jakim tempem. Na rolkach całe ciało pracuje - i oczywiście musi być zachowane tempo, a nie że 10 na godzinę, ale generalnie rolki i bieganie w kaloriach są bardzo podobne :) a o wiele przyjemniejsze
Musze sprobowac:)
Gdzie to kupić bo nie widziałam w sklepach?
W lidlu maja ich produkty.
Paczka z shein już w paczkomacie 🥳
Moja tez z kiecami na wesele;) i zamowilam jedna tą co chyba @Brownie1992 ??? Taka zielona butelka:) ale to w kolejnej paczce 😀😀😀

reklama
Jak kocham koty, anty wypuszczanie z domu itd tak karmę kupuję śmieciową. Byłam niedoedukowana i tak zaczęłam od gourmet gold. Próbowałam zmienić na te z wyższej półki ale jeden z moich kotów przestał wtedy całkowicie jeść i wróciłam do śmieciowej. Sprobuje jeszcze raz jesienią Lub zimą ale podejrzewam że też nie podołam
ja generalnie staram się karmić dobrą, ale nie jestem żadnym nazi i każdy niech robi według siebie. Też nie wypuszczam Carlosa, ale jak ktoś wypuszcza to mu się nie wpierdaczam. Ale ostatnio mój wujek mi powiedział, ze JA WIĘŻĘ mojego kota, a on wypuszcza i dobrze robi. No to już się wkurzyłam...

Do góry