Avy
Fanka BB :)
Nie wierzęA tu Cię zaskoczę bo mam pomidory od teściowej z domowego ogródka xD
Zaraz zatestuję na moich pomidorach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzęA tu Cię zaskoczę bo mam pomidory od teściowej z domowego ogródka xD
DawajNie wierzę
nie no to proponuję zatestować czymś innym! Tu na forum jedna dziewczyna twierdziłą, że wychodzi pozytywny w płynie do płukania ustNie wierzę
Ja bym powiedziała wlansie, że te marketowe są faszerowane i na nich bym się spodziewała ze może coś wyjśćBo masz jakieś sztuczne, chemiczne, genetycznie modyfikowane pomidory z marketu. Taki z przydomowego ogródka na bank jest ciężarny
To co chcecie pomidora czy płyn do ust?nie no to proponuję zatestować czymś innym! Tu na forum jedna dziewczyna twierdziłą, że wychodzi pozytywny w płynie do płukania ust
no jest przebijchujekCzy ja kiedyś kupię testy bez chójocieni?
Oczywiście, że nic tam nie ma, (tzn. Jest chójocien, który widzę), bo nawet nie wiem czy była owu czy dopiero będzie, ale przyszła paczka i se sikam
Ja glosuje na płynTo co chcecie pomidora czy płyn do ust?
Tylko jeden test zmarnuje
A takie mam ładne pomidoryJa glosuje na płyn
Ja też jestem felerna w tym względzie , możemy sobie podać rękę . Złamałam nogę w 2 miejscach na łyżwach, gips od palców do majtek- od tego momentu mam uraz i już nikt mnie nie namówi.Zazdroszczę Wam, serio. Ja jestem totalnie ułomna, za każdym razem jak się biorę za jakieś ćwiczenia to kończę albo w gipsie albo na ostrych przeciwbólowych chciałabym wrócić do figury ale mi nic nie wolno