Avy
Fanka BB :)
Ja glosuje na płyn
Nie wierzę, że aż tak mnie popierdoliłoja tez głosuję płyn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja glosuje na płyn
Nie wierzę, że aż tak mnie popierdoliłoja tez głosuję płyn
Nie wierzę, że aż tak mnie popierdoliło
Zobacz załącznik 1550196
Dobrze, że tego nasze chłopy nie widząNie wierzę, że aż tak mnie popierdoliło
Zobacz załącznik 1550196
Jedno szczęście!Dobrze, że tego nasze chłopy nie widzą
Łyżwy to przekleństwo... Też po nich całą nogę w gipsie miałam 6 tygodni mi niestety noga wyskakuje z prawidłowego toru nawet przy zwyczajnych czynnościach, nie tylko ćwiczeniach. Raz np. na spacerze z dziećmi gdzie serio po prostu szłam po prostej drodzeJa też jestem felerna w tym względzie , możemy sobie podać rękę . Złamałam nogę w 2 miejscach na łyżwach, gips od palców do majtek- od tego momentu mam uraz i już nikt mnie nie namówi.
Grając w siatkę nie zlicze ile razy wybiłam palec.
Biegając przewróciłam się i poleciałam na ręce i oba nadgarstki pęknięte, obie ręce w gipsie. Oj dużo razy już sobie coś zrobiłam
@Brownie1992 szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia pomidora z testem
No to ja bardzo długo też 2 miesiące w gipsie, bo kość nie chciała się "zlać" i jeszcze pòł roku o kulach chodziłam.Łyżwy to przekleństwo... Też po nich całą nogę w gipsie miałam 6 tygodni mi niestety noga wyskakuje z prawidłowego toru nawet przy zwyczajnych czynnościach, nie tylko ćwiczeniach. Raz np. na spacerze z dziećmi gdzie serio po prostu szłam po prostej drodze
Super plan, trzymam kciukiJa dzis testowalam, ale tylko dlatego, że mialam wizytę w klinice. U mnie bialo, ale wiedzilismy, że tak będzie, także nie jest to rozczarowanie. W klinice dostaliśmy orzeczenie do IVF. Zapłaciliśmy za procedure i leki, także od 1-2 dc zaczynamy stymulacje. Plan jest taki W 6 dniu USG, w 12dc punkcja, a w 17dc transfer. Czekam na okres który pojawi się za kilka dni. Dziś jestem w 25dc. Kciuki w górę, żeby wszystko poszło dobrze
Ja powinnam karmą typu urinary ale za cholerke nie chcą jeść ... mam purizona, MACa, feringe... a jedzą głównie felixa w sosie / galaretce lub te ala zupy....Dziewczyny kociary, czym karmicie swoje futra? Mój ksieciunio to taki wybrzydzacz, że w te upały musze mu mieszać normalną karmę z whiskasem bo nie chce jeść inaczej...