reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Mam dzisiaj jakiś spadek energii totalny. Waga mi stoi w miejscu czwarty dzień i jakoś tak zupełnie nie mam siły na przysiady. Najchętniej bym wróciła do łóżeczka, a tu trzeba machać myszką jeszcze 7,5h 😔
Może nie waż się codziennie tylko raz/dwa w tygodniu?
Mi się to lepiej sprawdzało

reklama
Czy ktoś testuje dziś? 😁
Ja testuje owulacyjne, ale bez szału.. dziś 26 dc a testy pozytywnnie nie wychodzą.. myślałam, że już owu może była to śluz miałam taki płodny w tym cyklu, że szok. Zrobię jeszcze dziś czy ciemnieje wgl , bo jak nie to albo przegapiłam albo w tym cyklu nie będzie nic 🤔
Hello hello, ja dziś 21dc i zrobiłam test 🙊🙈 za tydzień w poniedziałek powinna przyjść @, pragnienie ujrzenia dwóch kresek jest silniejsze stąd ten pośpiech 🙄🙈🤣 oczywiście biało! Oprócz delikatnie bolących sutków i raz na jakiś czas kłucie w podbrzuszu/jajnikach nic 🥴

Załączniki

• Screenshot_20230724_093801_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20230724_093801_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    159,3 KB · Wyświetleń: 53
Do góry