reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Czy ktoś testuje dziś? 😁
Ja testuje owulacyjne, ale bez szału.. dziś 26 dc a testy pozytywnnie nie wychodzą.. myślałam, że już owu może była to śluz miałam taki płodny w tym cyklu, że szok. Zrobię jeszcze dziś czy ciemnieje wgl , bo jak nie to albo przegapiłam albo w tym cyklu nie będzie nic 🤔
Ja bym zatestowała chętnie, ale czekam na @ po laparo. Mam nadzieję, że w sierpniu zdążę zatestować, a nie znów na pauzie

reklama
Ej dziewczyny natknełam się na takie coś 😅 szperałam w necie i czy testy owulacyjne mogą pokazać wcześniej ciążę 😅 szczerze mówiąc nie słyszałam o tym 🫣

Załączniki

• 1417bd79-85d5-49a2-9859-1b286c64f1f6.jpeg
    1417bd79-85d5-49a2-9859-1b286c64f1f6.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 4f7e3619-acaf-440f-8ce8-614ae18081e8.jpeg
    4f7e3619-acaf-440f-8ce8-614ae18081e8.jpeg
    26,9 KB · Wyświetleń: 64
  • 79d9499f-b11d-4358-b21d-8be738694035.jpeg
    79d9499f-b11d-4358-b21d-8be738694035.jpeg
    63,3 KB · Wyświetleń: 53
  • c7ce53b2-adab-4b34-bd49-b9e41283fabb.jpeg
    c7ce53b2-adab-4b34-bd49-b9e41283fabb.jpeg
    63 KB · Wyświetleń: 61
Ej dziewczyny natknełam się na takie coś 😅 szperałam w necie i czy testy owulacyjne mogą pokazać wcześniej ciążę 😅 szczerze mówiąc nie słyszałam o tym 🫣
Juz wielokrotnie się ta teoria przewijała. I nie, test owulacyjny nke wykryje ciąży- pare ciężarówek zrobilo i miało negatyw. Pare miało pozytyw.
Także szanse 50/50 wg mnie nie warto się tym katować.

Juz wielokrotnie się ta teoria przewijała. I nie, test owulacyjny nke wykryje ciąży- pare ciężarówek zrobilo i miało negatyw. Pare miało pozytyw.
Także szanse 50/50 wg mnie nie warto się tym katować.
no właśnie też mi się tak wydaje w końcu test owulacyjny jest do czegoś innego a test ciążowy też do czegoś innego 😁

Czysty przypadek...
1. Owulacyjny pozytywny i nagle ciąża,
2. Owulacyjny pozytywny i w dniu testowania brak ciąży
Pewnie drugi przypadek jest częstszy. Mi za to w dniu owulacji ciazowy wyszedł pozytywny i też o niczym to nie świadczyło 😄😁🙆‍♀️ lepiej więc uzywać testów zgodnie z przeznaczeniem

reklama
Do góry