reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Nie straszcie ! 😁 chociaż niestety, wszystkie znajome po 30 mówią mi, poczekaj minie 30, metabolizm zacznie zwalniać i zobaczysz jak ciężko zgubić kilka kg 😄
ej ja tez w to nie chciałam wierzyć, kiedy mi koleżanki mówiły „zobaczysz po 30stce, wszystko będzie inaczej”… może nie wszystko ale jednak jest inaczej 🤣

Hello hello, ja dziś 21dc i zrobiłam test 🙊🙈 za tydzień w poniedziałek powinna przyjść @, pragnienie ujrzenia dwóch kresek jest silniejsze stąd ten pośpiech 🙄🙈🤣 oczywiście biało! Oprócz delikatnie bolących sutków i raz na jakiś czas kłucie w podbrzuszu/jajnikach nic 🥴
Jestem w podobnym punkcie :) owu miałam 16-18 (najprawdopodobniej 17.07) z tym, że mam krótszą fazę lutealną i u mnie dziś PMS wjechał

ej ja tez w to nie chciałam wierzyć, kiedy mi koleżanki mówiły „zobaczysz po 30stce, wszystko będzie inaczej”… może nie wszystko ale jednak jest inaczej 🤣
Ja gonie koleżanki w pracy co narzekają na starość po 30. Jaka starość! Jaki ból. Chociaż spędziłam 4 dni z 25-27 latkami i jednak im jakoś łatwiej przychodzi napić się i rano wstać na trening, ale to wystarczy przerzucić się na 0% i też się daje rade 🤣🤣🤣

Bluźnisz 😱
A tak na poważnie to pewnie tak byłoby lepiej, ale teraz jestem już zawzięta i jak 5ty dzień z rzędu będzie tyle samo, to wyrzucam wagę przez okno 😅
Nie ma w ogóle sensu z wagą, szczególnie jeśli tyłek pompujesz a to może ważyć więcej niż spalany tłuszczyk. Jedynie centymetr krawiecki prawdę powie ☺️

reklama
Do góry