reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
Powiem tak, nic sobie nie odmawiaj (w granicach rozsądku oczywiście ;)). Ja przy 1 ciąży nie pilam 8 miesięcy nic a nic i w ciąże nie zaszłam. Raz poszalałam na delegacji (w samolocie miałam niezły zjazd :D) i wtedy zaszłam.... dodam, ze delegacja trwala 3 dni i zaczynala się 3 dni po piku na teście

Powiem tak, nic sobie nie odmawiaj (w granicach rozsądku oczywiście ;)). Ja przy 1 ciąży nie pilam 8 miesięcy nic a nic i w ciąże nie zaszłam. Raz poszalałam na delegacji (w samolocie miałam niezły zjazd :D) i wtedy zaszłam.... dodam, ze delegacja trwala 3 dni i zaczynala się 3 dni po piku na teście
Pierwsze wrażenie przy czytaniu posta - zaszła będąc w delegacji :DD hahahaha

Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
Kurczę, ja po alko tez mam zawsze moralniaka, nawet jak nic głupiego nie zrobiłam. A wypicie okazjonalnie drinka czy winka to przecież nic złego, wręcz wyluzować się czasem jest wskazane ;) Ponoć spadek nastroju po alko to częsta sprawa.

a ja Wam powiem, że przez to plamienie 13dc wydaje mi sie, że owulka mi się przesunęła. Ogólnie już nie mam śluzu od kilku dni, wczoraj i przedwczoraj nie miałam piku na teście... a weług kalendarza, który mi się sprawdza raczej powinna być niby jutro. Szkoda, ze nie mam jak podskoczyć gdzieś na monitoring :D
Chociaż w sumie to bez znaczenia. Tyle razy ile seks był idelanie a ciąży nie było... więc w sumie nie mam co się przejmowac.

a ja Wam powiem, że przez to plamienie 13dc wydaje mi sie, że owulka mi się przesunęła. Ogólnie już nie mam śluzu od kilku dni, wczoraj i przedwczoraj nie miałam piku na teście... a weług kalendarza, który mi się sprawdza raczej powinna być niby jutro. Szkoda, ze nie mam jak podskoczyć gdzieś na monitoring :D
Chociaż w sumie to bez znaczenia. Tyle razy ile seks był idelanie a ciąży nie było... więc w sumie nie mam co się przejmowac.
Na wszelki wypadek i tak by się przydał jakiś trzoning dziś 😎

reklama
A tym razem udało się też trafić z trzonowaniem?

Wiesz, to wszystko to ruletka. 100 razy nic, a może ten 101 będzie dany...

Do góry