reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Na wszelki wypadek i tak by się przydał jakiś trzoning dziś 😎
Mam taki plan, ale mój mąż dziś idzie na pępkowe, co prawda nie będzie pił, ale późno wróci.
A tym razem udało się też trafić z trzonowaniem?

Wiesz, to wszystko to ruletka. 100 razy nic, a może ten 101 będzie dany...
No jesli bym przyjęła, że owulka była wtedy kiedy te plamienia to było kilka dni przed i w dzień tego plamienia, więc tak średnio.

reklama
a ile po zrobił? Moim zdaniem nie powinni się czuć bezpiecznie, mają plemniki. My w sumie mamy podobną koncentrację i nam normalnie w nasieniu mają znaleźć plemniki do ivf.
minęły 3 pełne miesiące od zabiegu, ok, dziękuję, muszą się skonsultować z lekarzem w takim razie

A ja tak na marginesie trochę żałuję, ze nie namówiłam ich na badanie przed zabiegiem bo strasznie jestem ciekawa jakie były wtedy, skoro szwagier taki skuteczny, ze tylko spojrzy na żonę i ciąża 😆

minęły 3 pełne miesiące od zabiegu, ok, dziękuję, muszą się skonsultować z lekarzem w takim razie

A ja tak na marginesie trochę żałuję, ze nie namówiłam ich na badanie przed zabiegiem bo strasznie jestem ciekawa jakie były wtedy, skoro szwagier taki skuteczny, ze tylko spojrzy na żonę i ciąża 😆
lekarz im pewnie powie, że nie ma szans na ciążę, bo nie dość, że koncentracja niska, to 100% nieruchomych 😁 ale ja zawsze miałam turbo ciążofobię i z tym co wiem teraz, z tym jak się naczytalam, że potrzebny ten jeden plemnik i że badania nasienia są na określonej części robione, nie badają całości, to ja bym się pewnie schizowala, że tam jeszcze jakiś jeden chujek czyha - dopóki badanie nie pokaże koncentracji 0,00 😂 chociaż faktycznie jak już 3 miesiące minęły, to szanse są pewnie bliskie zeru na jakiegoś żywego skrytochujka

Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
A dajże spokój z takim myśleniem! Mimo starań, trzeba żyć normalnie i nie dać się zwariować. Robisz wszystko co się da, żeby się udało. Głowa do góry ❤️

reklama
Do góry