Magdalena09
Fanka BB :)
nie no, liczę że 2/3h i wypad całe szczęście. Ale mam dzisiaj luźniejszy dzień a nazbierało mi się zaległości w domu.ale to taka dłuższa wizyta czy 2 godziny i wypad?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no, liczę że 2/3h i wypad całe szczęście. Ale mam dzisiaj luźniejszy dzień a nazbierało mi się zaległości w domu.ale to taka dłuższa wizyta czy 2 godziny i wypad?
To lepiej poopowiadać co tam się dzieje ciekawego właśnie w trudnych sprawach czy ukrytej prawdziePrzecież piszę
marzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za daleko myślimy bardziej dolny Śląsk, lubuskie i wyżej w stronę morza.Bieszczady, camping Tramp nad Solina.
Na razie ogladam sekrety rodzinyTo lepiej poopowiadać co tam się dzieje ciekawego właśnie w trudnych sprawach czy ukrytej prawdzie
a dajże spokój. Kiedyś ktoś mi powiedział:Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend
Ja lubilam Anastazewo. Z małymi dziecmi to super sprawa bo z 30m jest woda po kolana i czysta bardzo. Niestety w ostatnich paru latach covidowych mocno oblegany teren.To ja mam pytanko może jest tu ktoś kto lubi jeździć pod namiot .
Myślimy że starym żeby się gdzieś wybrać na długi sierpniowy weekend albo pod namiot albo ewentualnie do domku nad jeziorem. Macie coś do polecenia? Jakaś fajna miejscówkę, najlepiej nad jeziorem i nie na totalnym zadupiu?
Myślę, że bardziej szkodliwe jest regularne syf żarcie, brak ruchu i codziennie małe ilości alkoholu niż raz na jakiś czas miła najebka Trzymanie się zasadniczo przez cały czas 100% wszystkich zaleceń może spowodować więcej stresy niż pożytku.Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend
a ile po zrobił? Moim zdaniem nie powinni się czuć bezpiecznie, mają plemniki. My w sumie mamy podobną koncentrację i nam normalnie w nasieniu mają znaleźć plemniki do ivf.Mój szwagier zrobił wazektomię bo kategorycznie nie chcą więcej dzieci. Teraz zrobił badanie po. Myślicie, że mogą się czuć „bezpiecznie”? w sumie ten zapis „Ciężka postać oligozoospermii nie wyklucza obecności prawidłowych form plemników” to tak trochę mówi, ze jednak jakiś się może trafić jeden żywy i zdatny i będzie 4 bobas