reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
a dajże spokój. Kiedyś ktoś mi powiedział:
Przestań obwiniać się cały czas. Obwiń się raz i żyj dalej. Więc przetraw wczorajszy wieczór i puść to za siebie.
Także tyle, może i nie było to bardzo mądre, ale z drugiej strony każdemu należy się chwila wytchnienia. Jeden taki wieczór nic nie zniweczy.

Mój szwagier zrobił wazektomię bo kategorycznie nie chcą więcej dzieci. Teraz zrobił badanie po. Myślicie, że mogą się czuć „bezpiecznie”?😬 w sumie ten zapis „Ciężka postać oligozoospermii nie wyklucza obecności prawidłowych form plemników” to tak trochę mówi, ze jednak jakiś się może trafić jeden żywy i zdatny i będzie 4 bobas😆

Załączniki

• IMG_1096.jpeg
    IMG_1096.jpeg
    145,1 KB · Wyświetleń: 90
To ja mam pytanko 😉 może jest tu ktoś kto lubi jeździć pod namiot ⛺.
Myślimy że starym żeby się gdzieś wybrać na długi sierpniowy weekend albo pod namiot albo ewentualnie do domku nad jeziorem. Macie coś do polecenia? Jakaś fajna miejscówkę, najlepiej nad jeziorem i nie na totalnym zadupiu?
Ja lubilam Anastazewo. Z małymi dziecmi to super sprawa bo z 30m jest woda po kolana i czysta bardzo. Niestety w ostatnich paru latach covidowych mocno oblegany teren.

Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
Myślę, że bardziej szkodliwe jest regularne syf żarcie, brak ruchu i codziennie małe ilości alkoholu niż raz na jakiś czas miła najebka :) Trzymanie się zasadniczo przez cały czas 100% wszystkich zaleceń może spowodować więcej stresy niż pożytku.

Ale spoko. Ja też dziś z moralniakiem, ale pracowniczym. Strasznie ostatnio się opierdzielałam i dziś mi się skumulowany zadanie i oczywiście wszystko na odwal się robię... słabo się przykładam do roboty i też mnie moralniak i stres gryzie z tego powodu, ale biorę radę dla siebie, że obwinie się raz i jade dalej

reklama
Mój szwagier zrobił wazektomię bo kategorycznie nie chcą więcej dzieci. Teraz zrobił badanie po. Myślicie, że mogą się czuć „bezpiecznie”?😬 w sumie ten zapis „Ciężka postać oligozoospermii nie wyklucza obecności prawidłowych form plemników” to tak trochę mówi, ze jednak jakiś się może trafić jeden żywy i zdatny i będzie 4 bobas😆
a ile po zrobił? Moim zdaniem nie powinni się czuć bezpiecznie, mają plemniki. My w sumie mamy podobną koncentrację i nam normalnie w nasieniu mają znaleźć plemniki do ivf.

Do góry