reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
Powiem tak, nic sobie nie odmawiaj (w granicach rozsądku oczywiście ;)). Ja przy 1 ciąży nie pilam 8 miesięcy nic a nic i w ciąże nie zaszłam. Raz poszalałam na delegacji (w samolocie miałam niezły zjazd :D) i wtedy zaszłam.... dodam, ze delegacja trwala 3 dni i zaczynala się 3 dni po piku na teście

Powiem tak, nic sobie nie odmawiaj (w granicach rozsądku oczywiście ;)). Ja przy 1 ciąży nie pilam 8 miesięcy nic a nic i w ciąże nie zaszłam. Raz poszalałam na delegacji (w samolocie miałam niezły zjazd :D) i wtedy zaszłam.... dodam, ze delegacja trwala 3 dni i zaczynala się 3 dni po piku na teście
Pierwsze wrażenie przy czytaniu posta - zaszła będąc w delegacji :DD hahahaha

Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend🤦🏼‍♀️
Kurczę, ja po alko tez mam zawsze moralniaka, nawet jak nic głupiego nie zrobiłam. A wypicie okazjonalnie drinka czy winka to przecież nic złego, wręcz wyluzować się czasem jest wskazane ;) Ponoć spadek nastroju po alko to częsta sprawa.

a ja Wam powiem, że przez to plamienie 13dc wydaje mi sie, że owulka mi się przesunęła. Ogólnie już nie mam śluzu od kilku dni, wczoraj i przedwczoraj nie miałam piku na teście... a weług kalendarza, który mi się sprawdza raczej powinna być niby jutro. Szkoda, ze nie mam jak podskoczyć gdzieś na monitoring :D
Chociaż w sumie to bez znaczenia. Tyle razy ile seks był idelanie a ciąży nie było... więc w sumie nie mam co się przejmowac.

a ja Wam powiem, że przez to plamienie 13dc wydaje mi sie, że owulka mi się przesunęła. Ogólnie już nie mam śluzu od kilku dni, wczoraj i przedwczoraj nie miałam piku na teście... a weług kalendarza, który mi się sprawdza raczej powinna być niby jutro. Szkoda, ze nie mam jak podskoczyć gdzieś na monitoring :D
Chociaż w sumie to bez znaczenia. Tyle razy ile seks był idelanie a ciąży nie było... więc w sumie nie mam co się przejmowac.
Na wszelki wypadek i tak by się przydał jakiś trzoning dziś 😎

reklama
A tym razem udało się też trafić z trzonowaniem?

Wiesz, to wszystko to ruletka. 100 razy nic, a może ten 101 będzie dany...

Do góry