AnnMar88
Moderator
Życie... nigdy nie sądziłam że padnie na mnie ale ktoś "musi" nabijać te procenty biochemów... mam nadzieję że teraz zaskoczyo nie!!współczuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życie... nigdy nie sądziłam że padnie na mnie ale ktoś "musi" nabijać te procenty biochemów... mam nadzieję że teraz zaskoczyo nie!!współczuję...
ja muszę teraz na trzon, bo 12dc dziśŻycie... nigdy nie sądziłam że padnie na mnie ale ktoś "musi" nabijać te procenty biochemów... mam nadzieję że teraz zaskoczysierpień widzę będzie przetrzonowany u Was
![]()
To dawaj dawaj... kurde tak mocno trzymam kciuki za Ciebie!ja muszę teraz na trzon, bo 12dc dziś
wiesz jak u mnie jestTo dawaj dawaj... kurde tak mocno trzymam kciuki za Ciebie!
Ja trzonowalam do wczoraj, teraz Twoja kolejja muszę teraz na trzon, bo 12dc dziś
czego konkretnie szukać ? Znalazłam na drogeria Ie pare rzeczyu nas tez oboje łykamy prenaCare ale też nie ma za bardzo wyjścia na nic innego @JakaJaKaja sprawdz sobie czy do Irlandii tez Aliness dociera. Maja siedzibe w UK i ja od nich zamawiam. Juz kilka razy tutaj dziewczyny pisaly ze mozna im wierzyc ze skladem i jakoscia
tego nie mogę znaleźć niestetyw sumie wyglądają jak standardowe witaminy dla kobiet starających sięgdybyś była w PL to poleciłabym Ci z tego typu środków Puerie Uno, ale nie wiem, czy macie ją u siebie
nie wiem czy to u mnie dostanę poszukam@JakaJaKaja ja biorę właśnie "koktajl" miovelia pro + miovelia nac. Jak już zajdę w tym cyklu, będzie to królowa koktajli płodności![]()
Czyli może moje stare okolice czyli zielonka20 km za Warszawę w str Wołomina![]()
Sprawdź w apceHmm ja to nawet nie wiem ktory mam dc![]()