reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Ja dzisiaj 17dc, w zeszłym miesiącu owu była w okolicach 23 dc, a we wcześniejszym koło 20. Wczoraj lekarz z łapanki nic nie widział, zobaczymy co moja zaraz na moni zobaczy. Trzymajcie kciuki żeby się okazało ze ten wczorajszy był ślepy
Bolilol
Trzymam! Może już po i dlatego nie widział?Ja dzisiaj 17dc, w zeszłym miesiącu owu była w okolicach 23 dc, a we wcześniejszym koło 20. Wczoraj lekarz z łapanki nic nie widział, zobaczymy co moja zaraz na moni zobaczy. Trzymajcie kciuki żeby się okazało ze ten wczorajszy był ślepy
Motylkowa!
.
Ostatnia edycja:
LadyCaro
ja dziś idę na tłuściutkiego hindusa z równie tłuściutkim chlebem naanNie mam pomysłu na obiad dziś, na nic ze standardowej listy nie mam ochoty
Lwica1410
Czyli coś nowego trzeba spróbować.Nie mam pomysłu na obiad dziś, na nic ze standardowej listy nie mam ochoty
Kto podrzuci fajny pomysł?
Motylkowa!
Temp i owulaki na to nie wskazują niby….Trzymam! Może już po i dlatego nie widział?
Załączniki
Bolilol
U mnie czasami jest problem z widocznością i muszę podkładać piąstki pod dupęWgl mam takie jakieś zle przeczucie, ale nie chce wyjść na wariatkę. Na każdym usg wszyscy lekarze maja problem z uwidocznieniem prawego jajnika. I wszyscy jak jeden mąż mi mówią ze nie ma co się martwić, czasami tak jest ze się gdzieś chowa z tylu. Ale mnie to niepokoi… czy ktoras z Was tez tak ma ze jeden jajnik jest gdzieś zakręcony i się chowa za innym narządem ?
Motylkowa!
.U mnie czasami jest problem z widocznością i muszę podkładać piąstki pod dupę
Ostatnia edycja:
reklama
wrobelmm
A jak się po tym koktajlu czujesz?@JakaJaKaja ja biorę właśnie "koktajl" miovelia pro + miovelia nac. Jak już zajdę w tym cyklu, będzie to królowa koktajli płodności