reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Problemy z owulacją to tak cieżko suplami naprawić. Możesz poczytać o inozytolu i NAC (miovelia pro i miovelia nac) i zastanawić się, czy byłoby to coś dla Ciebie. Do tego warto dodać do diety strączki, ciecierzycę, fasolę, groch, soczewicę, pestki dyni, migdały, sezam, siemię lniane
a czy myślisz że takie witaminy dla starających się mogą być ok ? Jest tez dla par ale ja myśle ze to ja powinnam łykać

Załączniki

• IMG_9978.jpeg
    IMG_9978.jpeg
    25,7 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_9982.jpeg
    IMG_9982.jpeg
    45,9 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_9980.jpeg
    IMG_9980.jpeg
    59,6 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_9979.jpeg
    IMG_9979.jpeg
    86,7 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_9981.jpeg
    IMG_9981.jpeg
    46,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
prenacare z aliness? mojemu wlasnie daje z aliness ale nie bylam pewna czy sklad jest ok. Ktos moze Ci polecil?

Moj zauwazyl ze chyba tak ogolnie sie dobrze po tym czuje, lepiej spi na przyklad. Az sam sie upomnial bym mu dokupila ostatnio :D
robiłam sobie kiedyś sama takie porównawcze zestawienie i mi wyszło, ze jedyne w czym PrenaCare ustępuje Ten Fertil On, to L-karnityny jest sporo mniej. Przy czym Ten Fertil On jest dużo droższy i bierze się 4 tabletki😅 ja też biorę PrenaCare tylko oczywiście w damskiej wersji.

a czy myślisz że takie witaminy dla starających się mogą być ok ? Jest tez dla par ale ja myśle ze to ja powinnam łykać
w sumie wyglądają jak standardowe witaminy dla kobiet starających się :) gdybyś była w PL to poleciłabym Ci z tego typu środków Puerie Uno, ale nie wiem, czy macie ją u siebie

reklama
Problemy z owulacją to tak cieżko suplami naprawić. Możesz poczytać o inozytolu i NAC (miovelia pro i miovelia nac) i zastanawić się, czy byłoby to coś dla Ciebie. Do tego warto dodać do diety strączki, ciecierzycę, fasolę, groch, soczewicę, pestki dyni, migdały, sezam, siemię lniane
@JakaJaKaja ja biorę właśnie "koktajl" miovelia pro + miovelia nac. Jak już zajdę w tym cyklu, będzie to królowa koktajli płodności 😁😆😄

Do góry