reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
robiłam sobie kiedyś sama takie porównawcze zestawienie i mi wyszło, ze jedyne w czym PrenaCare ustępuje Ten Fertil On, to L-karnityny jest sporo mniej. Przy czym Ten Fertil On jest dużo droższy i bierze się 4 tabletki😅 ja też biorę PrenaCare tylko oczywiście w damskiej wersji.
u nas tez oboje łykamy prenaCare ale też nie ma za bardzo wyjścia na nic innego @JakaJaKaja sprawdz sobie czy do Irlandii tez Aliness dociera. Maja siedzibe w UK i ja od nich zamawiam. Juz kilka razy tutaj dziewczyny pisaly ze mozna im wierzyc ze skladem i jakoscia

trzoniki 😂
jest w cholere takich słodkich słomek-trzoników, możesz je skrócić i powbijać dookoła tortu 🤤
to by było pójście na łatwiznę 😎 kupiłam silikonową foremkę do lodu i zrobię czekoladowe trzoniki w różnych kolorach plus zamówiłam jeszcze te żelki🤣

Załączniki

• IMG_1016.jpeg
    IMG_1016.jpeg
    83,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry