Brownie1992
Moderator
Daj spokój i tak nie mam flow na trzoningSprawdź w apce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj spokój i tak nie mam flow na trzoningSprawdź w apce
No to faktycznie sporo gimnastykiU mnie piąstki pod tyłkiem to standard, ale dodatkowo jeszcze musi mi lekarz uciskać brzuch albo nawet i ja muszę jedna ręka pod tyłkiem a druga pomagac naciskać….
to co marudzisz?Daj spokój i tak nie mam flow na trzoning
Ja ostatnio robiłam gnochie z cukinią kurczakiem czerwona papryka i zalałam to jakimś sosem z basilico.Nie mam pomysłu na obiad dziś, na nic ze standardowej listy nie mam ochoty
ja właśnie te jajka sadzone, ziemniaki i mizerie w lipcu naparzam co drugi dzieńJa ostatnio robiłam gnochie z cukinią kurczakiem czerwona papryka i zalałam to jakimś sosem z basilico.
A jak totalnie nie mam pomysłu to robie jajko sadzone, ziemniaki, mizeria i maslanka albo kefir
jak mamy ochotę a że około owulacji mam dużą, to minimum raz dziennieej a w ogóle jak Wy trzonujecie? w sensie co drugi dzień jak doktor przykazał czy około płodnych się zaczyna największa jazda?
ja w ogóle nie zwracam na to uwagi. Wtedy kiedy chcemy. No jedynie zwracam uwagę, żeby nie było posuchy w płodne, żeby jednak coś było. Ale zdarza nam się w płodne np raz.ej a w ogóle jak Wy trzonujecie? w sensie co drugi dzień jak doktor przykazał czy około płodnych się zaczyna największa jazda?
Głównie w weekend i wtedy codziennie, ale jak jest okazja to i w środku tygodnia się zdarza czasem nawet dwa razy jednego dnia.ej a w ogóle jak Wy trzonujecie? w sensie co drugi dzień jak doktor przykazał czy około płodnych się zaczyna największa jazda?
Ja wiem - jeden plemnior zorro i ninja w jednym trafi się, ja w to wierze!wiesz jak u mnie jest tyle czasu się nie udało, to nie wiem co by musiało się stać, żeby się udało. No ale próbować trzeba