Bolilol
Fanka BB :)
ja brałam koenzym Q10 z aliness i resweratlor zresztą też. A jakie masz endometrium?A koenzym q10 jaki bierzecie? I czy bierze ktoras z Was resweratrol?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja brałam koenzym Q10 z aliness i resweratlor zresztą też. A jakie masz endometrium?A koenzym q10 jaki bierzecie? I czy bierze ktoras z Was resweratrol?
No jak tak przeczytałam skład to będziea to co mu chceszdl dać do picia nie będzie się dublowalo składem z tym co już bierze?
o, zazwyczaj było ok jak było oglądaneja brałam koenzym Q10 z aliness i resweratlor zresztą też. A jakie masz endometrium?
ja nie pracuję
To ja bym nie kombinowała z resweratlorem. W sensie jak jest ok, to może lepiej nie ruszaćo, zazwyczaj było ok jak było oglądanetakie nie za cienkie i nie za grube
to czemu to oglądasz?ja nie pracuję
powiem tylko, że niestety obejrzałam filmik z tego zabójstwa i samobójstwa w Poznaniu i nie mogę dojść do siebie. Jestem strasznie wrażliwa na takie rzeczy...
ok, przekonalas mnieTo ja bym nie kombinowała z resweratlorem. W sensie jak jest ok, to może lepiej nie ruszać![]()
nie wiem. Teraz żałuję.to czemu to oglądasz?![]()
prenacare z aliness? mojemu wlasnie daje z aliness ale nie bylam pewna czy sklad jest ok. Ktos moze Ci polecil?jak on już taki trochę nadpsutyteraz PrenaCare Man plus dodatkowo L-karnityna, L-arginina, witamina C, D, olej z czarnuszki i NAC i korzeń Maca, w tym PrenaCare jest oczywiście cynk, selen, witamina B, kwas foliowy, witamina E
to jak następnym razem będziesz chciała coś takiego obejrzeć, to napisz do cioci bolilolnie wiem. Teraz żałuję.