Bolilol
Fanka BB :)
Ooooo.Marzą mi się naleśniki z bita śmietana, nutella i truskawkami
Ja bym zjadła tort
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo.Marzą mi się naleśniki z bita śmietana, nutella i truskawkami
Zapraszam, nalesniki smazyłam rano. Nutella i truskawki są tylko bitą śmietanę kup.Marzą mi się naleśniki z bita śmietana, nutella i truskawkami
Problemy z owulacją to tak cieżko suplami naprawić. Możesz poczytać o inozytolu i NAC (miovelia pro i miovelia nac) i zastanawić się, czy byłoby to coś dla Ciebie. Do tego warto dodać do diety strączki, ciecierzycę, fasolę, groch, soczewicę, pestki dyni, migdały, sezam, siemię lnianeowulacje bo drugi cykl raczej znowu bez owulacyjny po poronieniu … testy nie pokazały pika a i temperatura nisko cały czas. Rozmawiałam wczoraj z Polozna ( w Irlandii to ona jest po zabiegu od wszystkiego) to powiedziała mi ze postara się aby zrobiono mi usg ale mam się uzbroić w cierpliwość a jak zapytałam czy moge zbadać krew żeby zobaczyć czy wszystko ok to powiedziała mi kobietka ze jak byłam na zabiegu to oni wychodzą z założenia ze wszystko jest dobrze i że miesiąc mam zaczekać jeszcze a po prostu nadal próbować zajść w ciąże
jak on już taki trochę nadpsuty teraz PrenaCare Man plus dodatkowo L-karnityna, L-arginina, witamina C, D, olej z czarnuszki i NAC i korzeń Maca, w tym PrenaCare jest oczywiście cynk, selen, witamina B, kwas foliowy, witamina Eweź, bo zepsujesz
A co bierze?
Zaraz będę, a gdzie?Zapraszam, nalesniki smazyłam rano. Nutella i truskawki są tylko bitą śmietanę kup.
jeszcze inozytoljak on już taki trochę nadpsuty teraz PrenaCare Man plus dodatkowo L-karnityna, L-arginina, witamina C, D, olej z czarnuszki i NAC i korzeń Maca, w tym PrenaCare jest oczywiście cynk, selen, witamina B, kwas foliowy, witamina E
a to co mu chceszdl dać do picia nie będzie się dublowalo składem z tym co już bierze?jak on już taki trochę nadpsuty teraz PrenaCare Man plus dodatkowo L-karnityna, L-arginina, witamina C, D, olej z czarnuszki i NAC i korzeń Maca, w tym PrenaCare jest oczywiście cynk, selen, witamina B, kwas foliowy, witamina E