reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dobra. Yango magnez zamówiony 🫣🫣 ja nie mogę czytać takich polecajek. Od razu kupuję.
Ale skład ma super czysty, dużo w nim samego magnezu. Jedyny lepszy, z tych co zdążyłam ogarnąć składy to ten My best magnesia, ma więcej magnezu, ale też dużo innych wit. Foliany b12 biotynę cynk b6. Magnezu ma 2x więcej w 1 kapsułce i kosztuje skromne 100 zł więcej od yango🫣.
Też właśnie zamówiłam, bo mężowi suple zamawiałam, bo już ma pretensje do mnie, że mu się pokończyły 🤡 to dorzuciłam sobie, a co 😎

reklama
Ok to i ja ruszam po suplementy
Jakie dawki najlepsze? Żebym wiedziała jak kupować w sesie witamina D i magnez ? Nie mieszkam w Pl dlatego raczej nie dostanę tych nazw o których mówicie choć wejdę do PL sklepu i może coś będą mieli akurat 🙈😂

Ok to i ja ruszam po suplementy
Jakie dawki najlepsze? Żebym wiedziała jak kupować w sesie witamina D i magnez ? Nie mieszkam w Pl dlatego raczej nie dostanę tych nazw o których mówicie choć wejdę do PL sklepu i może coś będą mieli akurat 🙈😂
a czego masz niedobory, co chcesz poprawić?

reklama
a czego masz niedobory, co chcesz poprawić?
owulacje bo drugi cykl raczej znowu bez owulacyjny po poronieniu … testy nie pokazały pika a i temperatura nisko cały czas. Rozmawiałam wczoraj z Polozna ( w Irlandii to ona jest po zabiegu od wszystkiego) to powiedziała mi ze postara się aby zrobiono mi usg ale mam się uzbroić w cierpliwość a jak zapytałam czy moge zbadać krew żeby zobaczyć czy wszystko ok to powiedziała mi kobietka ze jak byłam na zabiegu to oni wychodzą z założenia ze wszystko jest dobrze i że miesiąc mam zaczekać jeszcze a po prostu nadal próbować zajść w ciąże

Do góry