Kosinka94
Moderator
- Dołączył(a)
- 30 Sierpień 2021
- Postów
- 4 652
Od pół godziny jestem w domu, byliśmy na dniach folku pierwsze co to wjechały przysiady, ale dziś coś kolana skrzypiały
Wszystko co gotuje robię bardzo mięsne czyli w moim bigosie jest miej kapusty, a więcej mięsiwa. Gołąbki jak robię to przynajmniej pół na pół, nie lubię gdy jest za dużo ryżu, a połączenia kasza+ryż+mielone to już wgl odpada, u mnie tylko ryż+mielone zawinięte w kapustę i polane sosem. Leczo z chlebkiem, tylko u nas do takich dan wjeżdża swojski pieczony w piecu chlebowym według starych receptur kocham ziemniaki w każdej formie, ale za rosołem z ziemniakami nie przepadam, co do samego gotowania, to ja robię mix mięs i to przeróżnych, wtedy jest najlepszy
Wszystko co gotuje robię bardzo mięsne czyli w moim bigosie jest miej kapusty, a więcej mięsiwa. Gołąbki jak robię to przynajmniej pół na pół, nie lubię gdy jest za dużo ryżu, a połączenia kasza+ryż+mielone to już wgl odpada, u mnie tylko ryż+mielone zawinięte w kapustę i polane sosem. Leczo z chlebkiem, tylko u nas do takich dan wjeżdża swojski pieczony w piecu chlebowym według starych receptur kocham ziemniaki w każdej formie, ale za rosołem z ziemniakami nie przepadam, co do samego gotowania, to ja robię mix mięs i to przeróżnych, wtedy jest najlepszy