Lwica1410
Fanka BB :)
U mnie też taka mizeria.Ogórki z plasterki, śmietana kwaśna, sól i pieprz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też taka mizeria.Ogórki z plasterki, śmietana kwaśna, sól i pieprz.
I usłyszałam ten kawałek w głowie jak przeczytałam tytułDobrze, obstawianie, ja już z maseczka na twarzy, włosach słucham sobie Toto 'Africa' i jest zajebiście
Kurczę nie wiem co poradzić. Jesteś pewna ze na pewno chcesz już teraz o tym mówić? Rozumiem chęć przygotowania się, ale ja się już nauczyłam ze moje planowanie potomstwa a rzeczywistość to dwie różne rzeczy.Dziewczyny, w tym tyg zamierzam poinformować szefowa o tym, że we wrześniu podchodzę do in vitro. Bardzo nie lubię mówić o swojej prywacie, ale chce być fair i ją przygotować na to, że mogę być w ciąży, a okres jesienny w mojej pracy jest wymagający i być może musi się już rozglądac za pracownikiem, bym mogła go wyszkolić. O L4 nie myślę, jednak nie mam pojęcia, jak będzie przebiegała moja ciąża.
Jestem trzonem w takich rozmowach. Miałybyscie może dla mnie jakieś rady, jak mogę to przekazać?
Też sobie włączę.no pewnie, że znam. Nawet na koncercie się było. Jedne z moich najukochańszych to Labirynt Fauna, Fallen, Armia Boga i Arges. Kurczę, tak dawno nie słuchałam, że sobie włączę!
Dokładnie jak mój mąż - nigdy tego połączenia nie zrozumiemTak, ja uwielbiam placki ziemniaczane z ketchupem
Nie wiem co poradzić, nie odważyłabym się chyba powiedzieć pracodawcy o swoich planach. Koleżanka też myślała, że jak się dowiedzą w pracy o ciąży to będzie wszystko dobrze i powiedziała bardzo wcześnie, żeby być fair. Od kiedy pracodawca wiedział, szukał na nią haka żeby ją zwolnić. Niestety mu się to udało i dostała dyscyplinarkę...Dziewczyny, w tym tyg zamierzam poinformować szefowa o tym, że we wrześniu podchodzę do in vitro. Bardzo nie lubię mówić o swojej prywacie, ale chce być fair i ją przygotować na to, że mogę być w ciąży, a okres jesienny w mojej pracy jest wymagający i być może musi się już rozglądac za pracownikiem, bym mogła go wyszkolić. O L4 nie myślę, jednak nie mam pojęcia, jak będzie przebiegała moja ciąża.
Jestem trzonem w takich rozmowach. Miałybyscie może dla mnie jakieś rady, jak mogę to przekazać?
Jadłam tak czasem będąc dzieckiem.Dokładnie jak mój mąż - nigdy tego połączenia nie zrozumiem
Ryż śmieszny to jakiś inny niż zwykły biały?U mnie gołąbki to ryż śmieszny z mięskiem mielonym i zawinięty w kapuche. Więc ja do tego biorę tylko sos. Tata je z chlebem. Reszta rodziny z ziemniakami.
ZmieszanyRyż śmieszny to jakiś inny niż zwykły biały?