reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Siemanko! Och, Dziewczyny, co to była za szalona noc😂😂😂 zaczęło się trochę może i nie po mojej myśli, na co Wam się pożaliłam ale co się działo potem 👹 wróciłyśmy do domu dopiero wczoraj o 14👹 ale to wcale nie był koniec imprezy 🫣 masakra, jestem wyczerpana i czuję, że tymi 25 drinkami wypłukałam wszystko z organizmu🤣 będę teraz dochodzić do siebie tydzień 😂

W ogole wiecie mój mąż lubi mnie w szpilkach, że to sexy itp.
Ale ostatnio mnie rozwalił. Byliśmy na rowerach w upale. Ja cała zmachana, spocona, rozmazana, ciuchy sportowe - a jego to podkręciło bardziej niż szpile i krótka kiecka 🤣🤣
Się śmiej, ale mój mężuś najbardziej sexy jest w roboczych ubraniach, brudny (najlepiej od smaru) i czapka z daszkiem do tyłu 😂🤣 na eleganta, garnitur, koszula też bardzo mnie kręci, ale ta pierwsza wersja wygrywa

reklama
Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć, bo zaczynam świrować 😅?

Trochę o mnie :)
Jestem mamą wymagającej 2,5 latki od marca wróciłam do pracy na cały etat, a mała w żłobku, więc krucho z czasem 😔
Staramy się o drugiego dzidziusia w sumie od grudnia, z dwoma miesiącami przerwy i jak na razie biel na testach 😔
W tym cyklu powtarzałam morfologię, byłam u gina potwierdził, że pęcherzyk rośnie, test owulacyjny pozytywny 6.07.
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test. Pewnie się domyślacie co zobaczyłam 😅😝 ta biel przeraża aż...
Cykle mam 28-29 dni, więc kolejne testowanie planuje na 20.07. Jeśli mogę to proszę o wpisanie na listę 😁
Za wszystkie trzymam kciuki i chętnie poczytam jakieś wskazówki jak przetrwać do tego 20. 😊

Do góry