reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dzien dobry, nie spać, są newsy ;)
Zobacz załącznik 1547370
Proszę milion 🤞🤞 żeby tym razem się udało i to było to! Na bete pójdę jutro.

Wczoraj tez robiłam, ale mialam strach, że to nadal ovi 🫣 Ale dzisiaj jest wyraźniejsza!
Zobacz załącznik 1547371
dzień doberek :D..ooo, widzę druga krechę!! jeny, trzymam mocno kciuki :D no to zobaczymy się ma marcowych mamach? ;) bo wiecie, cycki mnie bolą, jakiś pryszcz mi wyszedł na brodzie ( NIGDY TAK nie miałam :p ) to na pewno nie od dużej ilości czekolady :p

Jeśli chodzi o wesela, to nie lubię, no nie znoszę tych całych przyśpiewek, wodzirejów ´, oczepin..to nie dla mnie.
Dobra, nadrabiam dalej ...

reklama
dzień doberek :D..ooo, widzę druga krechę!! jeny, trzymam mocno kciuki :D no to zobaczymy się ma marcowych mamach? ;) bo wiecie, cycki mnie bolą, jakiś pryszcz mi wyszedł na brodzie ( NIGDY TAK nie miałam :p ) to na pewno nie od dużej ilości czekolady :p

Jeśli chodzi o wesela, to nie lubię, no nie znoszę tych całych przyśpiewek, wodzirejów ´, oczepin..to nie dla mnie.
Dobra, nadrabiam dalej ...
Oby!
Mi wyskoczyły 2 wielkie pryszcze na nosie 🤣🤣 Bliźniaki?

A widzisz,ja mam 174 wzrostu, więc jak zaloze szpile to jestem wyższa od większości ludzi;)
Mój mąż jest tylko odrobinę wyższy ode mnie, jakoś wyglądamy jak jestem w obcasach, ale się odzwyczaiłam.
Fakt, że tak jeszcze z 6 i więcej lat temu chodziłam w obcasach nawet do pracy. Teraz wygrywa wygoda 😜
u mnie to samo..od paru lat stawiam na wygodę..ja dość dużo chodzę, więc buty muszą być bardzo wygodne :)

reklama
W ogóle nie wiem czy tak macie, ale dzisiaj przy tych 115 przysiadach myślałam o tym, jak 50 przysiadów robionyvh w 3 seriach uniemożliwiało mi schodzenie po schodach 😂 dwa tygodnie temu 😂 ludzkie ciało jest niesamowite
Też tak mam 🙈
Pierwsze dni były najgorsze. Po przerwach też ciężko mi się zebrać ;)

Do góry