reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Siemanko! Och, Dziewczyny, co to była za szalona noc😂😂😂 zaczęło się trochę może i nie po mojej myśli, na co Wam się pożaliłam ale co się działo potem 👹 wróciłyśmy do domu dopiero wczoraj o 14👹 ale to wcale nie był koniec imprezy 🫣 masakra, jestem wyczerpana i czuję, że tymi 25 drinkami wypłukałam wszystko z organizmu🤣 będę teraz dochodzić do siebie tydzień 😂
No to ładnie poszalałaś 😄
Obyś szybko wróciła do formy 😁

reklama
W ogole wiecie mój mąż lubi mnie w szpilkach, że to sexy itp.
Ale ostatnio mnie rozwalił. Byliśmy na rowerach w upale. Ja cała zmachana, spocona, rozmazana, ciuchy sportowe - a jego to podkręciło bardziej niż szpile i krótka kiecka 🤣🤣
No i mamy tego efekt na testach - no wierzę Ci 😅🤣😂

Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć, bo zaczynam świrować 😅?

Trochę o mnie :)
Jestem mamą wymagającej 2,5 latki od marca wróciłam do pracy na cały etat, a mała w żłobku, więc krucho z czasem 😔
Staramy się o drugiego dzidziusia w sumie od grudnia, z dwoma miesiącami przerwy i jak na razie biel na testach 😔
W tym cyklu powtarzałam morfologię, byłam u gina potwierdził, że pęcherzyk rośnie, test owulacyjny pozytywny 6.07.
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test. Pewnie się domyślacie co zobaczyłam 😅😝 ta biel przeraża aż...
Cykle mam 28-29 dni, więc kolejne testowanie planuje na 20.07. Jeśli mogę to proszę o wpisanie na listę 😁
Za wszystkie trzymam kciuki i chętnie poczytam jakieś wskazówki jak przetrwać do tego 20. 😊
Część, miło Cię poznać :) obyś długo nie musiała z nami tutaj zostać i szybko mogła przejść na wątek dla mamusiek 🤞

Pixel Burning GIF

reklama
Do góry