reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A widzisz,ja mam 174 wzrostu, więc jak zaloze szpile to jestem wyższa od większości ludzi;)
Mój mąż jest tylko odrobinę wyższy ode mnie, jakoś wyglądamy jak jestem w obcasach, ale się odzwyczaiłam.
Fakt, że tak jeszcze z 6 i więcej lat temu chodziłam w obcasach nawet do pracy. Teraz wygrywa wygoda 😜
Zazdroszczę wzrostu 😍 ja tyle mam jak na nogach jest 12cm 🙈

Ja kiedyś też tylko szpilki. Potrafiłam 8 h w pracy stać i poruszać się tylko w szpilkach. Nie wiem jak moje stopy to przeżyły, a potem gdy przyszły dzieci, place zabaw i spacery wjechały sportowe płaskie buciki, ewentualnie wygodne botki i już tak zostało 😉😆😅
Na co dzień wygrywa wygoda 😉 no i mieszkam na terenie gdzie w szpilkach ciężko chodzić 😂

reklama
Do góry