reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Jak nie urok to sraczka. Te leki, które dostałam na kręgosłup wywołały u mnie reakcję alergiczną i po drzemce obudziłam się z dziwnie obolałym okiem. Po chwili zaczęłam puchnąć, także wyglądam jakby mnie mąż pobił. Mam obrzękniętą powiekę i warę (wiadomo jaką🤪).
Aaaaj. A co z pleckami się stało?:(

@Brownie1992 dobrej fazy przed znieczuleniem, mało rzyganka i szybkiego dojścia do siebie :)

A co do jedzenia, ja jestem wszystkożerna i mąż tez. Ale mało gotuję. Tylko jak jestem na zdalnej albo w weekendy. Jemy raczej lunche na mieście, każdej swój i razem kolacje. Kiedyś gotowałam dużo, ale mój Księciu nie był w stanie sobie odgrzać z lodówki gotowego, wiec zrezygnowałam :p

I nie ma dziś żadnych wykresów?
Stwierdziłam, że się trochę powstrzymam z wrzucaniem non stop wykresów. Ale i tak wszystkie wiecie, że jestem pierdolnięta, więc co mi tam 😆
Tak się prezentuje ilość pisanych postów:
1689227973192.png

1689228005928.png

Aaaaj. A co z pleckami się stało?:(

@Brownie1992 dobrej fazy przed znieczuleniem, mało rzyganka i szybkiego dojścia do siebie :)

A co do jedzenia, ja jestem wszystkożerna i mąż tez. Ale mało gotuję. Tylko jak jestem na zdalnej albo w weekendy. Jemy raczej lunche na mieście, każdej swój i razem kolacje. Kiedyś gotowałam dużo, ale mój Księciu nie był w stanie sobie odgrzać z lodówki gotowego, wiec zrezygnowałam :p

Ostatnio bardzo dokuczała mi kość ogonowa, do tego stopnia, że nie mogłam normalnie siedzieć i leżeć na brzuchu. Początkiem sierpnia mam rezonans, więc wtedy dowiem się co tam się podziało i dlaczego tak uwiera, bo w rtg nie było widać przyczyny bólu.

reklama
Do góry