reklama
Ice41
Fanka BB :)
Ja przy drugim porodzie miałam dobre jedzenie. Rano przynosili karteczkę do zaznaczenia, który obiad z 3 czy 5 się wybiera. I nie były takie złe.ciekawe jak to jest, że są szpitale, w których karmią jak piszesz, a są szpitale, w którym karmią tak jak @AScarlett pisała, od czego to zależy
kicikocia
Śniło mi się dzisiaj że zrobiłam 4 różne testy i wszystkie pozytywne..
Nie lubię tych snów a raczej mojego stanu po przebudzeniu i zorientowaniu się że był to tylko sen...
Panda91
Aaaaj. A co z pleckami się stało?Jak nie urok to sraczka. Te leki, które dostałam na kręgosłup wywołały u mnie reakcję alergiczną i po drzemce obudziłam się z dziwnie obolałym okiem. Po chwili zaczęłam puchnąć, także wyglądam jakby mnie mąż pobił. Mam obrzękniętą powiekę i warę (wiadomo jaką).
@Brownie1992 dobrej fazy przed znieczuleniem, mało rzyganka i szybkiego dojścia do siebie
A co do jedzenia, ja jestem wszystkożerna i mąż tez. Ale mało gotuję. Tylko jak jestem na zdalnej albo w weekendy. Jemy raczej lunche na mieście, każdej swój i razem kolacje. Kiedyś gotowałam dużo, ale mój Księciu nie był w stanie sobie odgrzać z lodówki gotowego, wiec zrezygnowałam
Avy
Stwierdziłam, że się trochę powstrzymam z wrzucaniem non stop wykresów. Ale i tak wszystkie wiecie, że jestem pierdolnięta, więc co mi tamI nie ma dziś żadnych wykresów?
Tak się prezentuje ilość pisanych postów:
nieznośne_poplątanie
Aaaaj. A co z pleckami się stało?
@Brownie1992 dobrej fazy przed znieczuleniem, mało rzyganka i szybkiego dojścia do siebie
A co do jedzenia, ja jestem wszystkożerna i mąż tez. Ale mało gotuję. Tylko jak jestem na zdalnej albo w weekendy. Jemy raczej lunche na mieście, każdej swój i razem kolacje. Kiedyś gotowałam dużo, ale mój Księciu nie był w stanie sobie odgrzać z lodówki gotowego, wiec zrezygnowałam
Ostatnio bardzo dokuczała mi kość ogonowa, do tego stopnia, że nie mogłam normalnie siedzieć i leżeć na brzuchu. Początkiem sierpnia mam rezonans, więc wtedy dowiem się co tam się podziało i dlaczego tak uwiera, bo w rtg nie było widać przyczyny bólu.
reklama
Avy