reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja też bym mogła jeść codziennie mięcho na obiad, ziemniaki może nie, ale jakiś dodatek i surówkę/mizerię/buraczki zasmażane 😅
U nas za to jest konflikt, bo ja kocham- dosłownie! placki ziemniaczane, a mój nie 😰 i jak ja robię, to ja mogę zjeść kilka na raz, mąż zje, żeby nie było przykrości, ale wiem, ze nie przepada 😢
Ja też je uwielbiam. Ja lubię z cukrem, a mąż tylko same albo jemu czasem z jakąś kiełbaską/parówką przysmażaną w środku robię

u mnie cykl stymulowany ale owu jak zwykle późno, nie wiem dlaczego. Niby powinna być w miarę książkowo skoro jest stymulowana a ostatnio miałam dopiero w 25dc ☹️ teraz myślę że będzie z tydzień wcześniej bo testy sie już zabarwiaja mocniej. Czekamy w takim razie 😉
No u mnie też wyjątkowo później niż normalnie po stymulacji. Wcześniej przychodziła owu o czasie a teraz taki klops. Ale ważne, że jednak była :D

Przypominam, że dzisiaj 100 przysiadów! :D
Squats GIF by Hip Shake Fitness

Team przysiadowy pierwotnie liczył 26 osób, a wczorajsze przysiady zameldowało tylko 11 osób! Także zostali najlepsi z najlepszych na polu bitwy! Damy radę :D
ja się przyznaję bez bicia, że wczoraj nie przysiadałam😬 coś mi wlazło pod łopatkę w okolicy południa i miałam problem głową kręcić 🙁 spróbowałam zrobić kilka ale nie było dobrze, więc zrezygnowałam. Dziś mam jeszcze trochę usztywniony kark (sks jak nic🫣) ale powinno być już dużo lepiej😄

reklama
Do góry