anyżowa
Fanka BB :)
Jest francą a teraz zgrywa porządnisie prze szpitalemNo w sumie masz rację, że @Brownie1992 potrafi być ostra ale w gruncie rzeczy wspaniała duszyczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest francą a teraz zgrywa porządnisie prze szpitalemNo w sumie masz rację, że @Brownie1992 potrafi być ostra ale w gruncie rzeczy wspaniała duszyczka
U mnie nie dało rady przepchać, gin się bała po dwóch próbach, że jajowód mógłby pęknąćA zawsze da radę" przepchać"?
Chyba wybrałaś najmniej odpowiednią osobe na królowa pokojuNo w sumie masz rację, że @Brownie1992 potrafi być ostra ale w gruncie rzeczy wspaniała duszyczka
Jezu, masakra teraz to tymbardziej jestem ciekawa jakie kwiatki u mnie wyjdą.U mnie nie dało rady przepchać, gin się bała po dwóch próbach, że jajowód mógłby pęknąć
Dziękuję za wsparcie mam plan -> ivf, więc opcje mam teraz trzymamy kciuki za Twoją diagnostykęA tak się dziwiłam jak moja lekarka mówiła, że infekcje mogą być przyczyną niedroznych jajowodów. Teraz wierzę. Przykro mi, że Ciebie to spotkało
Przecież pisałam, że nawet sraczki ze stresu dostałamJest francą a teraz zgrywa porządnisie prze szpitalem
Spokojnie, będzie wszystko dobrze bez zakładania scenariuszy, po prostu super, że chcesz to sprawdzićJezu, masakra teraz to tymbardziej jestem ciekawa jakie kwiatki u mnie wyjdą.
I trzymamy kciuki za Wasze in vitroDziękuję za wsparcie mam plan -> ivf, więc opcje mam teraz trzymamy kciuki za Twoją diagnostykę
Nie pitol , jutro musisz sie wypróżnićPrzecież pisałam, że nawet sraczki ze stresu dostałam
Nie ma wyjscia w sumie na tym etapieSpokojnie, będzie wszystko dobrze bez zakładania scenariuszy, po prostu super, że chcesz to sprawdzić