reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Gdyby okazało się, że Twoją jedyną szansą jest dziecko z in vitro i bylo by to w budzecie ponad limit, wzielabys z mezem pozyczkę? Mysle ze tak- poswiecila bys kazdy pieniądz na to, bo masz charakter fajterki- czy zadasz sobie to samo pytanie jak teraz zadałaś mi? Sadze ze nie, po prostu zaczniesz działać 🫶💪
to chyba nie było pytanie a bardziej stwierdzenie 🙂 w sensie, że tak naprawdę można się tak samo rozczarować drożnością „na oleju” jak i IVF, bo w sumie nigdy nic niewiadomo😬

Ostatnio brat mi oznajmił, że jego znajomy - typ 38 lat, bananowe dziecko bogatych starych, jak miał 32 lata to jeszcze mama mu obierali kurczaka z kości (serio ***** widziałam to na własne oczy!) oraz wyrzucał brudne gacie za drzwi pokoju żeby babcia zabrała do prania 🫠, który podjął PIERWSZĄ pracę w wieku lat 34, teraz chce mieć dziecko. Pije, pali, zażywa inne substancje odkąd go znam conajmniej czyli minimum 13 lat. Teraz rzekomo stara się o dziecko. I uwaga „zrobił wszystkie badania jakie są i wyszly dobrze to kobieta wadliwa”. ***** jego mac. Tych badam jest tyle, ze chyba nawet nie określono ostatecznie katalogu „wszystkie” a ludzie tak pierdolą. Moja znajoma tez - mówi mi: od 2 lat się staramy i nic nie wychodzi, ja już robiłam wszystko co mogłam, czekam aż mąż coś zrobi. Mówię ok, przykro mi, znam temat. Jakie badania zrobiłaś? A ona - morfologię…. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ostatnio brat mi oznajmił, że jego znajomy - typ 38 lat, bananowe dziecko bogatych starych, jak miał 32 lata to jeszcze mama mu obierali kurczaka z kości (serio ***** widziałam to na własne oczy!) oraz wyrzucał brudne gacie za drzwi pokoju żeby babcia zabrała do prania 🫠, który podjął PIERWSZĄ pracę w wieku lat 34, teraz chce mieć dziecko. Pije, pali, zażywa inne substancje odkąd go znam conajmniej czyli minimum 13 lat. Teraz rzekomo stara się o dziecko. I uwaga „zrobił wszystkie badania jakie są i wyszly dobrze to kobieta wadliwa”. ***** jego mac. Tych badam jest tyle, ze chyba nawet nie określono ostatecznie katalogu „wszystkie” a ludzie tak pierdolą. Moja znajoma tez - mówi mi: od 2 lat się staramy i nic nie wychodzi, ja już robiłam wszystko co mogłam, czekam aż mąż coś zrobi. Mówię ok, przykro mi, znam temat. Jakie badania zrobiłaś? A ona - morfologię…. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ja też kiedys myslalam, że hormony to wszystkie badania, zanim trafiłam tu...🤪

Czy to sie zadziało naprawde?😱

reklama
Do góry