Brownie1992
Moderator
Ja uszczypliwa ? Broń bobieTak jest jesteś uszczypliwą jegomością dla tych co " nie znają" ale ja tu już chwilę jestem.
Raczej kojarzę się z
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uszczypliwa ? Broń bobieTak jest jesteś uszczypliwą jegomością dla tych co " nie znają" ale ja tu już chwilę jestem.
Kurde nie strasz, ja tu w ogole sie nie spodziewam takiego scenariusza bo wtf1Niestety nie zawsze
A tak się dziwiłam jak moja lekarka mówiła, że infekcje mogą być przyczyną niedroznych jajowodów. Teraz wierzę. Przykro mi, że Ciebie to spotkałoNie mam pojęcia. Musiała być bezobjawowa infekcja
Nie ******* powiem Twoim językiem jesteś troszku ale za to kochamy brownieJa uszczypliwa ? Broń bobie
Raczej kojarzę się z
ja ze względu na podróże ale i pracę- pracuję jednak na lotnisku, wśród tysięcy ludzi (w szczycie pandemii było ich mniej ale wciąż byli) i było to wymaganeJa mam 2 szczepienia moderna, szczepilam sie ze wzgledu na ułatwienia podróży, nie bo miałam potrzebę
No u nas wszystko hula. Tylko ta niedrożność z dupy. Pójdę trochę brutalnie, ale.... Mam takie wnioski. Że muszą się po prostu znaleźć ludzie, którzy będą nabijać kliniki. Wszechświat tego po prostu chceJesli u mnie wyjda niedrozne, to tylko przez bezobjawową infekcje , innej opcji nie widzę
Nie straszę, ale... to jest samo życie staraczki.Kurde nie strasz, ja tu w ogole sie nie spodziewam takiego scenariusza bo wtf1
Ja cale zycie z granica 2 szczepienia byly na topieja ze względu na podróże ale i pracę- pracuję jednak na lotnisku, wśród tysięcy ludzi (w szczycie pandemii było ich mniej ale wciąż byli) i było to wymagane
No w sumie masz rację, że @Brownie1992 potrafi być ostra ale w gruncie rzeczy wspaniała duszyczkaTak jest jesteś uszczypliwą jegomością dla tych co " nie znają" ale ja tu już chwilę jestem.
Wiem, ale ja nie mam poronien na koncie ani porodu ani cc wiec uwazam ze jestem w minimum ryzyka, no nic zobaczymyNie straszę, ale... to jest samo życie staraczki.
Przecież @aurii_orelii dopiero co miała udrażniane laparoskopowo i nie do końca wszystko się udało.