anyżowa
Fanka BB :)
Jest francą a teraz zgrywa porządnisie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest francą a teraz zgrywa porządnisie
U mnie nie dało rady przepchać, gin się bała po dwóch próbach, że jajowód mógłby pęknąćA zawsze da radę" przepchać"?
Chyba wybrałaś najmniej odpowiednią osobe na królowa pokoju
Jezu, masakraU mnie nie dało rady przepchać, gin się bała po dwóch próbach, że jajowód mógłby pęknąć![]()
Dziękuję za wsparcieA tak się dziwiłam jak moja lekarka mówiła, że infekcje mogą być przyczyną niedroznych jajowodów. Teraz wierzę. Przykro mi, że Ciebie to spotkało![]()
Przecież pisałam, że nawet sraczki ze stresu dostałamJest francą a teraz zgrywa porządnisieprze szpitalem
![]()
Spokojnie, będzie wszystko dobrzeJezu, masakrateraz to tymbardziej jestem ciekawa jakie kwiatki u mnie wyjdą.
I trzymamy kciuki za Wasze in vitroDziękuję za wsparciemam plan -> ivf, więc opcje mam
teraz trzymamy kciuki za Twoją diagnostykę
![]()
Nie pitol , jutro musisz sie wypróżnićPrzecież pisałam, że nawet sraczki ze stresu dostałam![]()
Nie ma wyjscia w sumie na tym etapieSpokojnie, będzie wszystko dobrzebez zakładania scenariuszy, po prostu super, że chcesz to sprawdzić
![]()