Kejcik
Fanka BB :)
ale jak to dół na dziadka?A my wykopaliśmy dół na dziadka, zalaliśmy wodą i przysypaliśmy piaskiem. Dziadek nie wpadł, ale mój brat zapomniał i zgubił tam adidasa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jak to dół na dziadka?A my wykopaliśmy dół na dziadka, zalaliśmy wodą i przysypaliśmy piaskiem. Dziadek nie wpadł, ale mój brat zapomniał i zgubił tam adidasa
No taki do kolan. Kiedyś połamane krzesło mu podłożyliśmy, ale spadł z niego dopiero po kilkunastu godzinach.ale jak to dół na dziadka?
Jezu, dół na dziadka... myślałam, że mieliście jakieś chore pogrzebowe żarty...A my wykopaliśmy dół na dziadka, zalaliśmy wodą i przysypaliśmy piaskiem. Dziadek nie wpadł, ale mój brat zapomniał i zgubił tam adidasa
Mój dziadek był super. Zawsze jakiś ubaw mieliśmy z nim. On lubił sobie w nocy zjeść. Raz w nocy na dół zeszła mam, narobiła wrzasku, że ktoś się włamał. A to był dziadek z latarką przy lodówceJezu, dół na dziadka... myślałam, że mieliście jakieś chore pogrzebowe żarty...
To ja, to ja!!!a cieszy Cię zmiana gąbki do naczyń na czystą?
Wow, mega, a te buty jakieś wielkie wyjście się szykuje?reszta butów też cichobiegi do biura ale zamawiam takie rzeczy z Shein pierwszy raz to zobaczymy co przyjdzie
Ja mam tak obrzydliwą historię, że nie wiem czy to przeżyjecie U nas regularnie zapycha się kibel. Typowo australijski klimat, korzonki w ogrodzie atakują rury i woda przestaje spływać. No to zdażyło się rano, mąż już osobiście przepycha rury sprężarką i tylko mówi do mnie, żadnych dwójek, dopóki nie zrobię, bo nam na ogród wypływa. A ja zawsze kupka rano po śniadaniu, ale zwykle na luzie do centrum handlowego dolecę w razie awarii. A raz mnie tak przypiliło, że miałam śmierć w oczach, to wzięłam wiadro na pieluchy Bobra, założyłam na nie worek i jazda!!! W życiu się tak upokorzona nie czułam. Ale ulga jaka!!! Całe szczęście, że to było w niedzielę, a w pon rano kosze zabierają Proszę uprzejmieSwoją drogą w związku z dzisiejszą nieobecnością jednej z forumowych koleżanek czuję się zobowiązana:
Proponuję, żeby każda z nas napisała posta dotyczącego - postarajmy się, żeby nadrabiający mieli ubaw
Ja nie znam tej PaniSwoją drogą w związku z dzisiejszą nieobecnością jednej z forumowych koleżanek czuję się zobowiązana:
Proponuję, żeby każda z nas napisała posta dotyczącego - postarajmy się, żeby nadrabiający mieli ubaw
Sukienki z Shein ?Kupiłam właśnie 2 sukienki i 5 par butów