reklama
Avy
Fanka BB :)
Wszystkie dane jakie chcesz w jednym exceluStron? Zrobiłaś jeszcze wykres na strony? jesteś niemożliwa
Edit. Tu był załącznik, ale jednak Wam nie pokażę xD
Kejcik
mnie się same przysiady robi elegancko i milusio ale po zakończeniu rzeczywiście jakoś mniej mam zaufania do kończyn dolnych niż normalnieJutro 75
amusedxxx
Nigdy nie jest za późno. Ja właśnie zjadłam maczkaKurde nie zjadłam kolacji, a teraz już późno.
O piciu też dziś zapomniałam
Kejcik
reszta butów też cichobiegi do biura ale zamawiam takie rzeczy z Shein pierwszy raz to zobaczymy co przyjdziepoka poka!
Załączniki
LadyCaro
ja Ci powiem, że shein to loteria. Mam kilka super rzeczy, a czasem przychodzi takie goowno, że aż szokreszta butów też cichobiegi do biura ale zamawiam takie rzeczy z Shein pierwszy raz to zobaczymy co przyjdzie
Ice41
Szklanki to i ja gryzłammój najstarszy ponoć uwielbiał wyjadać takie błotko, co w podeszwie butów może utknąć i potem jak trochę przeschnie to się odczepia od buta a drugi brat jadł szklanki mama jak była w szpitalu, gdzie rodziła naszą siostrę, to on mial wtedy 3 lata i za każdym razem jak tata zabierał chłopców (ja jestem najmłodsza) na kotleta do baru, to on odgryzał kawałek szklanki
Ice41
A my wykopaliśmy dół na dziadka, zalaliśmy wodą i przysypaliśmy piaskiem. Dziadek nie wpadł, ale mój brat zapomniał i zgubił tam adidasaJakoś idąc na fali głupich historii z dzieciństwa kiedyś z moją kuzynką postanowiłyśmy uciec z domu. Spakowałyśmy wałówkę i uciekłyśmy. Pod drzewo pod domem. Posiedziałyśmy 2 godziny, zjadłyśmy wszystko co miałyśmy i wróciłyśmy. Nikt nie zauważył naszej ucieczki.
reklama
Kejcik
ja zawsze patrzę na opinie i foty dodawane przez osoby, które już to kupiły bo tylko na nich widać jak to naprawdę wygląda ale teraz pokazałam Staremu te kiecki, już po zakupie i opłaceniu i niestety średnio mu się spodobały w ogóle przyszedł mi fajny pomysł na posty pod tytułem pokaz swoją wymarzoną lub już założoną suknię ślubną ale to chyba nie na piątek wieczórja Ci powiem, że shein to loteria. Mam kilka super rzeczy, a czasem przychodzi takie goowno, że aż szok