reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama

Załączniki

• IMG_0691.jpeg
    IMG_0691.jpeg
    58 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_0692.jpeg
    IMG_0692.jpeg
    105,1 KB · Wyświetleń: 117
  • IMG_0693.jpeg
    IMG_0693.jpeg
    69,3 KB · Wyświetleń: 119
mój najstarszy ponoć uwielbiał wyjadać takie błotko, co w podeszwie butów może utknąć i potem jak trochę przeschnie to się odczepia od buta🤣 a drugi brat jadł szklanki😵 mama jak była w szpitalu, gdzie rodziła naszą siostrę, to on mial wtedy 3 lata i za każdym razem jak tata zabierał chłopców (ja jestem najmłodsza) na kotleta do baru, to on odgryzał kawałek szklanki😬🤭
Szklanki to i ja gryzłam :D

Jakoś idąc na fali głupich historii z dzieciństwa 😅 kiedyś z moją kuzynką postanowiłyśmy uciec z domu. Spakowałyśmy wałówkę i uciekłyśmy. Pod drzewo pod domem. Posiedziałyśmy 2 godziny, zjadłyśmy wszystko co miałyśmy i wróciłyśmy. Nikt nie zauważył naszej ucieczki.
A my wykopaliśmy dół na dziadka, zalaliśmy wodą i przysypaliśmy piaskiem. Dziadek nie wpadł, ale mój brat zapomniał i zgubił tam adidasa :)

reklama
ja Ci powiem, że shein to loteria. Mam kilka super rzeczy, a czasem przychodzi takie goowno, że aż szok :D
ja zawsze patrzę na opinie i foty dodawane przez osoby, które już to kupiły bo tylko na nich widać jak to naprawdę wygląda😅 ale teraz pokazałam Staremu te kiecki, już po zakupie i opłaceniu i niestety średnio mu się spodobały 😂 w ogóle przyszedł mi fajny pomysł na posty pod tytułem pokaz swoją wymarzoną lub już założoną suknię ślubną😅 ale to chyba nie na piątek wieczór 😉

Do góry