reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Coś właśnie tak mi się wydawało, że jest tam cień. Lecisz po drugi i trzymasz siuśki czy dopiero rano będziemy mogły się napawać widokiem dwóch kresek?Na żywo widac delikatną kreske
Bolilol
Fanka BB :)
każdy jeden przysiad ze mną zrobiłMąż też czy już się poddał?
Bolilol
ja niestety nic nie widzę
Bolilol
właśnie coś z tymi tłuszczami. a może spróbuj jakoś w kroplach? I do posiłku, w którym jakieś tlzcze bedaPrzyszły moje wyniki. Ładny prog, ładne wszystko i chyba jednak berberyna na mnie zadziałała bo wcześniej miewałam zastanawiające wyniki a dziś HOMA-IR 0,88 to myślę, że jest gicior. Tylko witamina D cały czas na poziomie 38. A suplementuję. Czy z witaminą D może być jak z kwasem foliowym, ze liczy się forma?
królowa_kresek😉🙃
Ile jesteś dni po?Na żywo widac delikatną kreske
marzenieowielodzietności
Jutro będę robić kolejny test ale najpierw będę musiała po niego jechać bo jestem teraz na wsi więc moja cierpliwość
Lwica1410
Lenistwo nie popłaca. Leżąc na hamaku chciałam się obrócić głową w drugą stronę. Ale po co wstać i jak człowiek zmienić pozycję. Już prawie się udało, zaczęłam spać, chwyciłam hamak i tak widziałam i wolałam lubego, żeby mnie ratować przyszedł.
Ja chyba jednak bym spróbowała testować 12 a nie 13. Bo13 wizyta u ginekologa, zapomniałam, że mi przełożyli.Tak chciałam 13 bo ostatnio to był szczęśliwy 13. @Kejcik poproszę o zmianę daty.
Ja chyba jednak bym spróbowała testować 12 a nie 13. Bo13 wizyta u ginekologa, zapomniałam, że mi przełożyli.Tak chciałam 13 bo ostatnio to był szczęśliwy 13. @Kejcik poproszę o zmianę daty.
anyżowa
Nie widzę niestety
reklama
Avy
A on wie, że jest wpisany w tabelce? I że jeśli wymięknie to będzie wstyd na całe forum?każdy jeden przysiad ze mną zrobił