Lwica1410
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wie, że jest na liście jako gość, ale zupełnie nie rozumie fenomenu forum więc nie rozumie też za co miałby się wstydzić jak mu się odechce robić przysiadyA on wie, że jest wpisany w tabelce? I że jeśli wymięknie to będzie wstyd na całe forum?
Powiedz mu, że ma bronić męskiego honoru, a poza tym jak nie zrobi wyzwania to mam na niego namiar i go znajdęwie, że jest na liście jako gość, ale zupełnie nie rozumie fenomenu forum więc nie rozumie też za co miałby się wstydzić jak mu się odechce robić przysiady
Poczekaj do jutra - nie wstaniesz Chociaż u mnie też jakoś lepiej szło.W temacie wyzwania- mi dzisiaj lepiej wchodziło to 70 , niż 60 - 2 dni temu
Mi też. Nawet chodzenie po schodach nie było dziś takie straszneW temacie wyzwania- mi dzisiaj lepiej wchodziło to 70 , niż 60 - 2 dni temu
No mój mąż się wczoraj śmiał, że dziwnie chodzę , ale zacisnęłam zęby , ponaciągałam trochę te mięśnie i dzisiaj lepiej, ale nie wiem co będzie dalej, a im dalej w las tym więcej drzewPoczekaj do jutra - nie wstaniesz Chociaż u mnie też jakoś lepiej szło.
Ptak który ostatnio zaatakował moją rodzinę, przypuścił też nalot na dom. Jak on osrał elewacje?!?Swoją drogą w związku z dzisiejszą nieobecnością jednej z forumowych koleżanek czuję się zobowiązana:
Proponuję, żeby każda z nas napisała posta dotyczącego - postarajmy się, żeby nadrabiający mieli ubaw