reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

W T F
przejechałam pare stron dalej, do odpowiedzi tej bardzo taktownej laski… dramat, skąd się biorą tacy ludzie na świecie 🤷🏼‍♀️
To moja pierwsza reakcja była: co ta LadyCaro za zdjęcia dzieciorów tu linkuje 😆 Przeczytałam kilka stron i dramat.
Ale druga reakcja: laski napisały ponad 3000 stron! Później się dopiero kapnęłam, że to nie jest wątek comiesięczny 🤣

reklama
To moja pierwsza reakcja była: co ta LadyCaro za zdjęcia dzieciorów tu linkuje 😆 Przeczytałam kilka stron i dramat.
Ale druga reakcja: laski napisały ponad 3000 stron! Później się dopiero kapnęłam, że to nie jest wątek comiesięczny 🤣
nie wiem czy serwer by wytrzymał roczny kreskowy wątek

Hola dziewczyny!
Od dwóch miesięcy jestem cichą podglądaczką, kibicem i życzliwą duszą, która trzyma za Was kciuki 🤞🏻No i nadszedł ten czas, jeśli to oczywiście jeszcze możliwe, wpiszcie mnie na testowanie 13.07 (śmiesznie, moja arcyfartowna liczba) ☺️
O mnie:
Jestem na początku drogi, ale temat znam doskonale od strony wparcia przyjaciółki. To dopiero 3 cykl, ale długo byłam na 💊- gdybym tylko wcześniej wiedziała, że „wpadki” to legenda, a zajście w ciąże to rocket science 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Za 10 dni 29 urodziny 🎉
Powodzenia i dla Was i dla mnie 🥰
Witaj w naszych szeregach🤩 i życzę, żebyś jak najszybciej stąd sobie poszła na mamusie 🙂 byłby super prezent na urodziny 😍

Czy jakaś mądra głowa zna się tutaj na tarczycowych przebojach? Mam małe problemy z moim Endo. Byłam na 25mg levotyroksyny i TSH spadło z 5.2 do 1.6 ale po 3 miesiącach brania ostatnio się okazało że TSH na tych 25mg jest teraz 4.7😱 wyblagalam w końcu skan i zaraz będę dyskutować o zwiększeniu dawki ALE moje pytanie jest o antyTPO - wg norm laboratoryjnych są w połowie skali czyli niby spoko ale czy dobrze że one w ogóle są? Szczególnie na lekach? Czy powinnam się martwić?

reklama
@Avy 🤣🤣🤣
FB_IMG_1688742617810.jpg

Do góry