reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

To moja pierwsza reakcja była: co ta LadyCaro za zdjęcia dzieciorów tu linkuje 😆 Przeczytałam kilka stron i dramat.
Ale druga reakcja: laski napisały ponad 3000 stron! Później się dopiero kapnęłam, że to nie jest wątek comiesięczny 🤣
Miałam dokładnie to samo! Myślałam, że na wątku miesięcznym nawaliły 3000 stron

reklama
Bardzo mądra odpowiedź na to, co tam się pojawiło 😅

Załączniki

• IMG_0684.jpeg
    IMG_0684.jpeg
    66,8 KB · Wyświetleń: 141
Przyszły moje wyniki. Ładny prog, ładne wszystko 😅 i chyba jednak berberyna na mnie zadziałała bo wcześniej miewałam zastanawiające wyniki a dziś HOMA-IR 0,88 to myślę, że jest gicior. Tylko witamina D cały czas na poziomie 38. A suplementuję. Czy z witaminą D może być jak z kwasem foliowym, ze liczy się forma?😅

Przyszły moje wyniki. Ładny prog, ładne wszystko 😅 i chyba jednak berberyna na mnie zadziałała bo wcześniej miewałam zastanawiające wyniki a dziś HOMA-IR 0,88 to myślę, że jest gicior. Tylko witamina D cały czas na poziomie 38. A suplementuję. Czy z witaminą D może być jak z kwasem foliowym, ze liczy się forma?😅
Nie wiem czy forma ale z czym przyjmujesz się liczy. Witamina d rozpuszcza się w tłuszczach. Wiec warto jeść do posiłku i zerknąć co na talerzu. Albo zaraz po posiłku z oliwą?

reklama
Do góry