reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ja to sie "odchudzam" od stycznia. Przytyłam 3 kg. :D jeżu, ale ja to za dużo jem..ciagle jakieś węglowodany, ziemniaki mogłabym jeść na śniadanie, obiad, kolacje. No i w weekendy coś się tam wypije ze znajomymi.. Dziś na przykład akurat mój dobry znajomy zjeżdża w okolice, nie widzieliśmy się chyba z 6 lat..no to idziemy coś na wieczór zjeść..już widzę, jakieś pyszne, kolorowe drinki . I jak tu schudnąć? ...(jutro będzie zagnieżdżanie, to jeszcze dziś mogę wypić :p )
ja też jestem węglowodanowa 😍

Ale teraz właśnie też jestem na pseudodiecie, bo przez ostatnich kilka miesięcy przybralam 8kg, jest mnie więcej niż kiedykolwiek. Zły stan psychiczny to brak ruchu i chęci do czegokolwiek, więc codziennie zamawianie a to pizzy, a to burgerów, a to maczka. Nie wychodziłam z domu, przenosiłam się tylko od stołu na kanapę, a później do łóżka...

Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Już jem zdrowiej, wyzwanie przysiadowe mam nadzieję, że mnie rozrusza i jakoś to zejdzie

Nie wiem, niestety jeszcze nie poznałam tajemnicy, jak zajść w ciążę. Podejrzewamy z mężem, że to, ze trzeba uprawiać seks to kłamstwo. Napewno trzeba zrobić coś innego, ale nie wiem co.
😅
Stop. Przecież ja mam zaplanowany urlop i chodzenie po Dolomitach na wysokości 2500-3000 mnpm. To chyba wystarczająco zły czas, żeby zajść? 🙈

Stop. Przecież ja mam zaplanowany urlop i chodzenie po Dolomitach na wysokości 2500-3000 mnpm. To chyba wystarczająco zły czas, żeby zajść? 🙈
słuchaj, w zaleceniach Ojca Sorki jest, ze kobieta ma być upracowana, najlepiej urządzić jakieś generalne porządki. Ale myślę, że chodzenie po Dolomitach się nada

@LadyCaro Gdzie można znaleźć te rewelacje?
Prosze, nie musisz dziękować :D
1688722034923.png

1688722050933.png

1688722070285.png

Mieszkałam prawie całe życie obok piekarni, wieczorem otwierałam okno i nie mogłam się nawąchac tego słodkiego powietrza o zapachu pączków! Jakie to było piekne 😍
Mam taka piekarnie około 1km-1,5km od domu gdzie serwują najprzepyszniejsze drożdżówki. Lokalna, nie sieciówka. Jak mam ochotę to idę na nogach w formie spaceru i wcinam bez wyrzutów sumienia 😅

reklama
Kurde ale miałam jakieś popieprzone akcje w nocy. Coś mi się przyśniło takiego, że się zerwałam na równe nogi! Podeszłam do okna zobaczyć czy jest widno chyba ale w międzyczasie poczułam, że nam gołą dupę🤣 spojrzałam na starego i pomyślałam sobie „omg co ja zrobiłam”🤪 tak jakby to było coś niedopuszczalnego! Nie wiem czy mi się uroiło, ze on jest kimś innym?🤔 poszłam do łazienki tam mi coś upadło, narobiłam hałasu i dopiero zobaczyłam, że jest 3:30… i poszłam spać dalej 🫣 masakracja

Do góry