reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A ja się pochwale, dwa tygodnie diety i -1kg ;) takie było moje założenie góra 0,5kg na tydzień. Zdrowo, bez męczenia. Do pierwszego założonego celu 3,5 KG. Do kolejnego 6 i do docelowego 8,5 ;) ale jak zatrzymam się na drugim to tez będzie w porządku.
ja to sie "odchudzam" od stycznia. Przytyłam 3 kg. :D jeżu, ale ja to za dużo jem..ciagle jakieś węglowodany, ziemniaki mogłabym jeść na śniadanie, obiad, kolacje. No i w weekendy coś się tam wypije ze znajomymi.. Dziś na przykład akurat mój dobry znajomy zjeżdża w okolice, nie widzieliśmy się chyba z 6 lat..no to idziemy coś na wieczór zjeść..już widzę, jakieś pyszne, kolorowe drinki . I jak tu schudnąć? ...(jutro będzie zagnieżdżanie, to jeszcze dziś mogę wypić :p )

reklama
jak zawsze mówisz o bułkach z serem..to robię się sentymentalna...Jak byłam mała babcia kupowała mi w piekarni świeże bułeczki ( ja zawsze na nie mówiłam "bułki z przedziałkiem")..smarowała świeżym masełkiem i na to kładła żółty ser.. Patrzcie niby nic...a człowiekowi w pamięci zostaje...🥲
Mi też zostały w pamięci bułki masłem serem i pomidorem, mama mi zawsze robiła jak byłam chora to zawsze taka bułkę chciałam 😊 teraz już mi tak nie smakuje jak kiedyś...

ja to sie "odchudzam" od stycznia. Przytyłam 3 kg. :D jeżu, ale ja to za dużo jem..ciagle jakieś węglowodany, ziemniaki mogłabym jeść na śniadanie, obiad, kolacje. No i w weekendy coś się tam wypije ze znajomymi.. Dziś na przykład akurat mój dobry znajomy zjeżdża w okolice, nie widzieliśmy się chyba z 6 lat..no to idziemy coś na wieczór zjeść..już widzę, jakieś pyszne, kolorowe drinki . I jak tu schudnąć? ...(jutro będzie zagnieżdżanie, to jeszcze dziś mogę wypić :p )
Yep Yes GIF by Rosanna Pansino

Dziś na grupie na in vitro albo niepłodności jedna laska pisała, że trzeba jesc drożdżówki i się modlić i ona zaszła. I oczywiście odpuścić 🤣 także trzeba dziewczyny żreć drożdżówki. Węgle górą 🤣
Ja mam taką niepopularną teorię, ze rzeczy się dzieją w najmniej odpowiednim momencie. Wiec zaczęłam starania chwile przed ślubem, chociaż zawsze chciałam się napić na własnym weselu- nie pyklo. To teraz wypowiedziałam uop 🙈🙈🙈 ale nie idźcie tą drogą 😂

Ja mam taką niepopularną teorię, ze rzeczy się dzieją w najmniej odpowiednim momencie. Wiec zaczęłam starania chwile przed ślubem, chociaż zawsze chciałam się napić na własnym weselu- nie pyklo. To teraz wypowiedziałam uop 🙈🙈🙈 ale nie idźcie tą drogą 😂
ja też starałam się przed ślubem, podczas starań już zmieniałam pracę - nic nie pomogło 😅

reklama
Do góry