reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Mam taka piekarnie około 1km-1,5km od domu gdzie serwują najprzepyszniejsze drożdżówki. Lokalna, nie sieciówka. Jak mam ochotę to idę na nogach w formie spaceru i wcinam bez wyrzutów sumienia 😅
byłam dziś machnąć proga bo oczywiście czuję ciążę całą sobą 🤡 i wcale mi objawy nie ustąpiły po wczorajszych wieściach 😆 i chciałam sobie kupić w nagrodę po pobraniu pyszną świeżą jagodzianeczkę🤤🤤🤤 a tu dupa, piekarnia zamknięta bo urlop 🙄 myślałam, ze w stolicy się takie rzeczy nie dzieją🤭

Nie wiem, niestety jeszcze nie poznałam tajemnicy, jak zajść w ciążę. Podejrzewamy z mężem, że to, ze trzeba uprawiać seks to kłamstwo. Napewno trzeba zrobić coś innego, ale nie wiem co.
😅
Mam te same pytania w głowie. I dzielę się nimi jedynie już tu na forum. Bo każda rozumie sytuację.
Jak zadałam pytanie przyjaciolko, to każda "odpuść" "spinasz się" "nie myśl o tym" . A kiedy mówię, że ciężko o tym nie myśleć, skoro muszę monitorować wszystko, to test "to przestań, wtedy zajdziesz". No do fantastycznie, nie spinałam się z poczęciem w 4 ciążach i je straciłam. Poronienie też pewnie było wynikiem spinania się i braku luzu.

Przysiady odhaczone, teraz czas na witaminy 😃
1992FA33-B917-490C-B3CA-C440805213B4.jpeg

Mam te same pytania w głowie. I dzielę się nimi jedynie już tu na forum. Bo każda rozumie sytuację.
Jak zadałam pytanie przyjaciolko, to każda "odpuść" "spinasz się" "nie myśl o tym" . A kiedy mówię, że ciężko o tym nie myśleć, skoro muszę monitorować wszystko, to test "to przestań, wtedy zajdziesz". No do fantastycznie, nie spinałam się z poczęciem w 4 ciążach i je straciłam. Poronienie też pewnie było wynikiem spinania się i braku luzu.
ja nawet nie mogę czytac tego co napisałaś bo od razu się denerwuję.
Na szczęście jak od otoczenia nie słyszę tych debilnych rad, ale w necie często idzie je poczytać.

reklama
To jest dramat te komentarze i te dobre rady. Ja jeszcze co prawda mam dystans (z naciskiem na „jeszcze”), ale moja przyjaciółka starająca się kilka lat usłyszała od mojej drugiej kumpeli, ze ona to w zasadzie zaszła za pierwszym razem po grubo nasączonej imprezie, wiec te całe odstawianie alko to dyrdymały i nie ma co się spinać. Myślałam, że jej przywalę.

Do góry