reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ja to sie "odchudzam" od stycznia. Przytyłam 3 kg. :D jeżu, ale ja to za dużo jem..ciagle jakieś węglowodany, ziemniaki mogłabym jeść na śniadanie, obiad, kolacje. No i w weekendy coś się tam wypije ze znajomymi.. Dziś na przykład akurat mój dobry znajomy zjeżdża w okolice, nie widzieliśmy się chyba z 6 lat..no to idziemy coś na wieczór zjeść..już widzę, jakieś pyszne, kolorowe drinki . I jak tu schudnąć? ...(jutro będzie zagnieżdżanie, to jeszcze dziś mogę wypić :p )
ja też jestem węglowodanowa 😍

Ale teraz właśnie też jestem na pseudodiecie, bo przez ostatnich kilka miesięcy przybralam 8kg, jest mnie więcej niż kiedykolwiek. Zły stan psychiczny to brak ruchu i chęci do czegokolwiek, więc codziennie zamawianie a to pizzy, a to burgerów, a to maczka. Nie wychodziłam z domu, przenosiłam się tylko od stołu na kanapę, a później do łóżka...

Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Już jem zdrowiej, wyzwanie przysiadowe mam nadzieję, że mnie rozrusza i jakoś to zejdzie

Nie wiem, niestety jeszcze nie poznałam tajemnicy, jak zajść w ciążę. Podejrzewamy z mężem, że to, ze trzeba uprawiać seks to kłamstwo. Napewno trzeba zrobić coś innego, ale nie wiem co.
😅
Stop. Przecież ja mam zaplanowany urlop i chodzenie po Dolomitach na wysokości 2500-3000 mnpm. To chyba wystarczająco zły czas, żeby zajść? 🙈

Stop. Przecież ja mam zaplanowany urlop i chodzenie po Dolomitach na wysokości 2500-3000 mnpm. To chyba wystarczająco zły czas, żeby zajść? 🙈
słuchaj, w zaleceniach Ojca Sorki jest, ze kobieta ma być upracowana, najlepiej urządzić jakieś generalne porządki. Ale myślę, że chodzenie po Dolomitach się nada

@LadyCaro Gdzie można znaleźć te rewelacje?
Prosze, nie musisz dziękować :D
1688722034923.png

1688722050933.png

1688722070285.png

Mieszkałam prawie całe życie obok piekarni, wieczorem otwierałam okno i nie mogłam się nawąchac tego słodkiego powietrza o zapachu pączków! Jakie to było piekne 😍
Mam taka piekarnie około 1km-1,5km od domu gdzie serwują najprzepyszniejsze drożdżówki. Lokalna, nie sieciówka. Jak mam ochotę to idę na nogach w formie spaceru i wcinam bez wyrzutów sumienia 😅

reklama
Kurde ale miałam jakieś popieprzone akcje w nocy. Coś mi się przyśniło takiego, że się zerwałam na równe nogi! Podeszłam do okna zobaczyć czy jest widno chyba ale w międzyczasie poczułam, że nam gołą dupę🤣 spojrzałam na starego i pomyślałam sobie „omg co ja zrobiłam”🤪 tak jakby to było coś niedopuszczalnego! Nie wiem czy mi się uroiło, ze on jest kimś innym?🤔 poszłam do łazienki tam mi coś upadło, narobiłam hałasu i dopiero zobaczyłam, że jest 3:30… i poszłam spać dalej 🫣 masakracja

Do góry